شناسهٔ خبر: 22425 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

حسین سلیمی: 30 درصد دانشجویان دچار افسردگی و اضطراب هستند

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: یکی از تصمیمات مهم ما برای سال تحصیلی جدید این است که پایش سلامت در دانشگاه اجرا شود زیرا سلامت دانشجویان علامه طباطبایی واقعا نگران کننده است.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا، حسین سلیمی در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی این دانشگاه که با حضور سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون فرهنگی وزیر علوم و جمعی از روسای دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، افزود: طبق آمارهای اعلام شده ۳۰ درصد دانشجویان دچار افسردگی و اضطراب و بیش از ۶۰ درصد آنها دچار مشکلات و بیماریهای دهان و دندان و گوارشی هستند.

وی در ادامه به تعداد اعضای هیئت علمی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبایی دارای ۴۲۵ عضو هیئت علمی است و در فراخوان جدید وزارت علوم ۹۰ نفر برای جذب در مراحل استخدام قرار دارند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در مورد تعداد دانشجویانی که در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند اظهار کرد: تعداد دانشجویانی که در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می‌کنند ۲۰۷ نفر است که ۱۰۲ نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۰۵ نفر آنها در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند. همچنین مقطع کارشناسی دارای حدود ۱۵ هزار و ۶۰۰ دانشجو است. ما قصد داریم برای ارتقای کیفیت مقطع کارشناسی ارشد تعداد پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی را بالا ببریم.

سلیمی در ادامه در مورد درآمد اختصاصی دانشگاه علامه طباطبایی توضیح داد: طبق برنامه تعیین شده قرار است درآمد اختصاصی امسال نسبت به سال گذشته سه برابر شود. متاسفانه بیشتر درآمد اختصاصی این دانشگاه از طریق آموزش است و همین امر باعث کاهش کیفیت آموزش می‌شود.

وی با اشاره به تدوین برنامه استراتژی در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در حال تدوین یک برنامه استراتژی برای این دانشگاه هستیم که مبنای اصلی آن نظرخواهی اساتید است. در جلساتی که با حضور اساتید مختلف برگزار شد، نقاط قوت و نقاط ضعف دانشگاه بررسی شد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: یکی از نقاط ضعف دانشگاه پراکندگی فضای فیزیکی و کم توجهی به علوم انسانی در دستگاه‌های اجرایی است.

سلیمی در مورد اهداف میان مدت آموزشی این دانشگاه اظهار کرد: ما قصد داریم تعداد دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبایی را به ۱۴ دانشکده، تعداد رشته‌های این دانشگاه را به ۳۰۳ رشته و همینطور تعداد رشته‌های مشترک بین المللی را به ۳۰ رشته افزایش دهیم.

وی در قسمت دیگر سخنان خود به وضعیت دانشجویان خوابگاهی اشاره کرد و گفت: متاسفانه وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی مطلوب نیست اما هیچ دانشجوی روزانه و شبانه‌ای وجود ندارد که خوابگاه نداشته باشد. هم اکنون حدود ۴۰۰۰ دانشجو ساکن خوابگاه هستند که قصد داریم تعداد این دانشجویان را در طول چهار سال به ۶۳۰۰ دانشجو افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه به پروژه‌های عمرانی دانشگاه علامه طباطبایی اشاره کرد و گفت: غذاخوری اساتید و کارکنان که ۲۳۰۰ متر مربع است توسط خیر، آقای مصلی نژاد ۱۰۰ درصد تکمیل شده است. همچنین در حال تکمیل مسجد با مساحت ۶۲۰۰ متر مربع، دانشکده روانشناسی با ۱۷۰۰ متر مربع و کتابخانه مرکزی هستیم.

نظر شما