شناسهٔ خبر: 23592 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

برگزاری«همایش توسعه و عدالت آموزشی» در دانشگاه صنعتی شریف

اولین همایش توسعه و عدالت آموزشی روزهای سوم و چهارم آبان‌ماه با حضور وزرای کار، رفاه و تامین اجتماعی، آموزش و پرورش و راه و شهرسازی در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ میثم هاشم‌خانی دبیر همایش توسعه و عدالت آموزشی در نشست خبری این همایش گفت: اولین همایش توسعه و عدالت آموزشی با تمرکز روی حوزه آموزشی سنین کودکان و نوجوانان در سوم و چهارم آبان‌ماه در سالن جابرن‌حیان دانشگاه شریف برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: محور اصلی این همایش، نامه جامعه‌شناسان و اقتصاددانانی است که چندماه پیش برای طراحی یک برنامه مدون جهت بهبود برنامه‌های آموزشی به رییس جمهور و رییس مجلس ارسال شده بود.

وی با بیان اینکه طیف‌های بسیار متنوعی در این همایش مشارکت دارند، گفت: این همایش بهانه‌ای شده تا بین طیف‌های مختلف سیاسی و تفکرات گوناگون پژوهشگران برسر یک دغدغه عدالت‌خواهانه وفاق صورت بگیرد.

دبیر همایش توسعه و عدالت آموزشی با اشاره به اینکه در این همایش در چهار موضوع وبرای چهار نیم‌روز برنامه‌ریزی شده است گفت: این همایش در قالب چند میزگرد و سخنرانی برگزار می‌شود که در نیم‌روز اول با موضوع عدالت آموزشی و سیاست‌های کلان، نیم‌روز دوم بررسی ریشه‌ها و پیامدهای نتایج فقر آموزشی، نیم‌روز سوم عدالت آموزشی و بودجه ۹۴ و در نیم‌روز چهارم نیز با موضوع عدالت و افکار عمومی برگزار خواهد شد.

هاشم خانی در ادامه افزود: دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش، دکتر آخوندی وزیر راه و ربیعی وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی در نیم روز سوم که با موضوع عدالت اجتماعی و بودجه ۹۴ برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت. همچنین خانم مولاوردی معاون زنان ریاست جمهوری، پورمحمدی معاون معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری، کاظم جلالی، توکلی و مصباحی‌مقدم از دیگر سخنرانان این همایش خواهند بود و در اختتامیه این همایش نیز دکتر نیلی مشاور رییس جمهور سخنرانی خواهد کرد.

در ادامه این نشست خبری دکتر علی‌نقی مشایخی رییس همایش توسعه و عدالت آموزشی درباره اهداف و علل برگزاری این همایش توضیحاتی ارائه کرد و گفت: امروزه دانش، پایه قدرت و پیشرفت جامعه است و آموزش نقش کلیدی در این زمینه دارد. عدالت آموزشی در توسعه اقتصادی نقش ویژه‌ای خواهد داشت و در قانون اساسی به آن توجه ویژه‌ای شده اما با وجود تمام تلاش‌های صورت گرفته، در آموزش کودکان محروم به ویژه در مقطع ابتدایی آنگونه که باید پیشرفت نداشتیم.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه این همایش برطرف کردن فقر آموزشی در کودکان است، گفت: آموزش در مقطع ابتدایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این همایش سعی دارد با همگانی کردن این تفکر مسوولان و خیرین جامعه را به سمتی سوق دهد و محرومیت‌های آموزشی رفع شود.

مشایخی با بیان اینکه مهم‌تر از امکانات فیزیکی امکانات نرم‌افزاری است، اظهارکرد: وضع آموزش و پرورش ما مناسب نیست و در ارزیابی‌های بین‌المللی سطح دانش‌آموزان در دروس ریاضی و علوم جایگاه مناسبی ندارد و با وجود آنکه دانش‌آموزان ما در المپیادهای علمی مدال‌های مختلفی کسب می‌کنند اما این مساله را نباید با کلیت آموزش و پرورش مقایسه کرد.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تاثیرات مثبت برگزاری این همایش در سیاست‌های کلان جامعه درباره عدالت آموزشی گفت: امیدواریم در تهیه برنامه ششم توسعه و نیز بودجه ۹۴ تاثیر مثبتی داشته باشیم و در سال‌های بعد نیز شاهد برگزاری دوره‌های دیگر این همایش باشیم و این همایش را تبدیل به یک نهاد مردمی در جهت رفع محرومیت‌های آموزشی کنیم.

انتهای پیام

نظر شما