شناسهٔ خبر: 31083 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

آمارهای معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی درباره اعتیاد و خودکشی

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی گفت: از بین ۱۰۰ نفر از دانشجویان شرکت کننده در بین طرح پایش سلامت در سال گذشته ۸ نفر قصد اقدام به خودکشی داشته اند.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر، عزیز اله حبیبی در نشست خبری امروز با اشاره به برنامه های این معاونت در سال جدید گفت: در سال جدید استاندارد سازی خدمات دانشجویی را در حوزه بهداشت و خوابگاه ها داریم که در حال حاضر ۴ میلیارد تومان برای تعمیر خوابگاه های کرج هزینه شده و برای خوابگه پردیس کرج سایت ورزشی و سایت دومیدانی و اسکی برای دانشجویان دختر این دانشگاه ایجاد کردیم.

وی با اشاره به طرح پایش سلامت در این دانشگاه گفت: یکی از مهمترین کارهایی که انجام دادیم برگزاری دوره های مشاوره دانشجویی و برگزاری طرح پایش سلامت دانشجویان بود.

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی با اشاره به آمارهایی از طرح پایش سلامت گفت: از حدود ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه خوارزمی که بوسیله فرم های سنجش سلامت ارزیابی شدند، ۱۰۰ نفر قرص اعصاب مصرف می کردند. از این ۱۰۰ نفر ۸ نفر از مهر ماه سال ۱۳۹۳ قصد اقدام به خودکشی داشتند که موفق نشده اند.  این امر با رسیدگی و مشاوره هایی که دانشگاه برگزار کرد، صورت گرفت. خوشبختانه سالمترین دانشگاه از نظر سلامت سیاسی، روحی و بهداشتی در بین دانشگاه ها هستیم.

آمار اعتیاد دانشجویان دانشگاه خوارزمی

حبیبی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چه تعداد دانشجوی معتاد دارید، گفت: اعتیاد دانشجویان در فضای محدود خوابگاه ها و حتی خانواده ها شاید قابل تشخیص نباشد، چراکه مواد جدید روانگردان علائم ظاهری زیادی را بر جای نمی گذارند و تنها با مشاوره این موضوع مشخص می شود که در سال گذشته افرادی که به کمیته انضباطی معرفی شدند ۱۶ نفر بودند.

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا تفاهم نامه ای با ستاد مبارزه با مواد مخدر داشته اید گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر تفاهم نامه کلی با وزارت علوم دارد و بر اساس آن دوره های مشاوره برای دانشجویان دانشگاه ها برگزار می کند در سال گذشته حدود ۶۰ کارگاه و دوره مشاوره در دانشگاه خوارزمی برگزار شد و هزینه بالغ بر ۵۰ میلیون تومان برای آن از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر هزینه شد.

حبیبی اظهار داشت: در تهران دفتر ثابت برای مشاوره نداریم و دوره های مشاوره ای در خوابگاه ها و دانشگاه برگزار می شود.

وی در خصوص تسهیلات در نظر گرفته شده برای دانشجویان گفت: حدود یک میلیارد تومان بودجه برای اعطای وام در نظر داریم که حدود ۵۰۰ میلیون توامان برای وام شهریه و ۵۰۰ میلیون تومان دیگر برای وام ازدواج، کمک هزینه تحصیلی، ودیعه مسکن،  و حج و زیارت در نظر گرفته شده است.

نظر شما