شناسهٔ خبر: 60517 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

راه اندازی سامانه ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر

مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه‌اندازی سامانه ارتقاء اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد و گفت: این سامانه قادر است با دقت کافی اطلاعات موجود در دانشگاه و  اطلاعات اضافه شده توسط فرد متقاضی را تفکیک کند.

کلاس

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا، دکتر مهدی صدیقی در مراسم افتتاح سامانه ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این سامانه نرم افزاری مبتنی بر وب است که به فرآیند ارتقا اعضای هیات علمی این دانشگاه کمک خواهد کرد.

وی افزود: با استفاده از این سامانه کلیه اطلاعات آموزشی و پژوهشی اعضاء هیأت علمی که در پورتال دانشگاه موجود باشد (مانند دروس، دانشجویان، مقالات و کتابها)، در فرم های مربوط به ارتقاء اساتید قرار داده می شود. امتیازات ارزیابی نیز به صورت خودکار محاسبه شده و در محل مشخص داخل فرم ها قرار می گیرد. علاوه بر این، در صفحه اول سامانه ارتقا اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هرنوع اطلاعاتی که اساتید برای روند ارتقا مرتبه علمی خود نیاز داشته باشند نیز وجود دارد.

مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این سامانه فرم ها، رویه ها و سوالات مربوط به ارتقا اعضای هیات علمی قرار داده شده است. همچنین در این سامانه اطلاعات مربوط به اعضای هیات علمی وجود دارد و اساتید می توانند برای ارتقا مرتبه علمی خود فرم های مربوطه را در این سامانه کامل کنند.

دکتر صدیقی عنوان کرد: فرم های قرارداده شده در این سامانه براساس فرمت های مشخص وزارت علوم است. بطوریکه پس از تکمیل فرم ها اساتید می توانند آن  را به دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه ارسال کنند و پس از بررسی اولیه پرونده برای بررسی های نهایی در نوبت قرار خواهد گرفت.

در ادامه دکترسید محمد حسین کریمیان معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه راه اندازی سامانه ارتقا اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برمبنای آیین نامه های وزارت علوم صورت گرفته است، افزود: سامانه ارتقا اعضای هیات علمی این دانشگاه بر اساس شیوه نامه های آموزشی دانشگاه و آیین نامه های وزارت علوم تدوین و راه اندازی شده است.

وی همچنین تاکید کرد: روند تکمیل فرم های ارتقا اعضای هیات علمی یک پروسه بسیار طولانی و زمان بر بود که با راه اندازی سامانه ارتقا اعضای هیات علمی، کلیه فرم‌های مربوطه با استفاده از اطلاعات موجود در معاونت های مختلف دانشگاه توسط این سامانه  پر می شوند و دیگر لازم نیست تا این فرم‌ها توسط اعضاء هیات علمی  به صورت دستی و آزار دهنده پر شوند. در واقع این سامانه شامل تمام جزئیاتی است که کمیته های تخصصی و هماهنگی نیاز به بررسی و تحلیل  آنها دارند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: سامانه فوق قادر است با دقت کافی اطلاعات موجود در دانشگاه و  اطلاعات اضافه شده توسط فرد متقاضی را تفکیک کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، دکتر کریمیان خاطرنشان کرد: برای طراحی سامانه فوق بیش از 6 ماه زمان صرف شده  و دسترسی به این سامانه بسیار راحت است.البته  به جز سامانه گلستان که شامل این امکان می باشد، در واقع سامانه اوج اولین سامانه ای است که به صورت خانگی برای پورتال خاص دانشگاه طراحی، تدوین و راه اندازی  اندازی شده است.

نظر شما