نمایش همه
  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۵:۴۹

    دعوت از دانشگاه‌ها برای ارسال پایان‌نامه‌های مرتبط با حقوق شهروندی

    دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی با اشاره به برگزاری "جشنواره ملی انتخاب پایان‌نامه برتر حقوق شهروندی" گفت: بعد از تصمیم برای برگزاری این جشنواره از طرف وزارت علوم به تمام دانشگاه‌های کشور نامه زده شد تا پایان‌نامه‌های مرتبط با ۲۲ سرفصل حقوق شهروندی را به دبیرخانه بفرستند.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۵:۱۵

    تجدد ایرانی همسو با سنت/ زیست سیاست ایرانی در گفت‌وگو با امیر مقدور مشهود پژوهشگر علوم سیاسی

    وقتی از زیست سیاست ایرانی صحبت می‌کنیم مراد سیاست‌هایی است که با تنظیم و ترتیب زندگی انسان‌ها به دنبال یکسان‌سازی و شبیه سازی آنها در سرزمین ایران است. بارزترین دوره اجرای زیست سیاست دوره پهلوی اول است. سیاست‌های مختلف اعم از یکسان سازی زبان و لباس و غیره همگی معطوف به هدفی بود که عنوان ملت سازی بر آن نهاده‌اند. پهلوی دوم هم با شرایط خاص دوره خود تقریبا به این سیاست‌ها ادامه می‌دهد.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۲:۴۰

    نشست «رویارویی با پرسش‌های ابدی» برگزار می‌شود

    نشست «علم، فلسفه و الهیات و رویارویی با پرسش‌های ابدی» در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می‌شود.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۲:۰۰

    نویسندی هندی تبار برنده نوبل ادبیات درگذشت

    ویدیادار سوراجپراساد نایپل مشهور به وی.اس. نایپل نویسنده و رمان‌نویس مشهور انگلیسی هندی تبار در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

  • شماره 23 ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۱:۴۷

    شماره ۲۳ فرهنگ امروز منتشر شد

    شماره ۲۳ فرهنگ امروز منتشر شد

    موضوع محوری این شماره حول ارتباط اخلاق و سیاست است که به مطالعه موردی شخصیت، منش و رویکرد سیاسی و اخلاقی مصدق در طول زندگی سیاسی و همچنین اخلاق زیستن در کنار اخلاق سیاسی در حیطۀ فردی و عمومی‌اش می‌پردازد و تلاش دارد این شخصیت را به‌مثابه سوژه‌ای علمی به دور از هر نوع قضاوتی مورد مداقه قرار دهد...

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۱:۲۰

    زریاب‌خویی چه کتاب‌هایی را در سیزده‌سالگی می‌خواند؟

    عباس زریاب خویی شخصیتی چند وجهی بود. شوق به تحصیل، استعداد آموختن و همت و جهد بی‌حد او موجب شد تا امروز با محقق و مترجم و فهرست‌نگار و کتاب‌شناس مبرزی روبه‌رو باشیم. زریاب خویی با نقد کتاب شناخته شد هرچند قبل از آن مدتی فهرست‌نگاری کرده بود. از همان نخستین نوشته‌های زریاب تسلط به موضوع بحث و دانش او برای جامعه کتاب‌خوان ایران آشکار شد.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۱:۰۰

    نشست «فیلسوف کیست؟» برگزار می‌شود

    نشست «فیلسوف کیست؟» همراه با رونمایی از سه عنوان کتاب جدید در حوزه فبک، از سوی گروه فبک پژوهشکده اخلاق و تربیت برگزار می‌شود.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۰:۴۰

    دوره یالوم و اگزیستانسیالیسم برگزار می‌شود

    دوره یالوم و اگزیستانسیالیسم از روان درمانی تا ادبیات با تدریس حسین کاظمی یزدی برگزار می‌شود.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۱۰:۲۰

    چرا آمریکایی‌ها کتاب ترجمه نمی‌خوانند؟

    پرفروش‌های هفتگی بازار کتاب آمریکا نشان می‌دهد آثار ترجمه‌شده در این کشور محبوبیتی ندارد و مردم آمریکا بیشتر آثار نویسندگان هموطن‌شان را می‌خوانند. آیا از کشوری که ادعا می‌کند جهان باید به یک دهکده تبدیل شود عجیب نیست و آیا اصلاً باید این اتفاق را تخطئه کرد یا خیر. مطلب زیر بخوانید تا جواب این سؤال‌ها را بیابید.

  • ۱۳۹۷-۰۵-۲۱ ۰۹:۵۴

    کتاب‌هایی که نازی‌ها سوزاندند/ از ارنست همینگوی تا جک لندن

    حزب نازی آلمان در طول سال‌های جنگ جهانی دوم با هدف نابودی کتاب نویسندگان ضدنازی، لیستی سیاه از کتاب‌های داستان و غیرداستانی نویسندگان جهان تهیه کرده بود.