نمایش همه
  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۷:۰۰

    ۷۰ موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی اخطار گرفتند

    مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی اعلام کرد: در سال تحصیلی جاری حدود ۶۰ الی ۷۰ موسسه غیرانتفاعی به دلیل تخلفاتی که داشتند مجوزشان لغو یا ظرفیت پذیرش دانشجوی آنها صفر شد.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۶:۳۰

    ۱۴ رشته تحصیلی در مقطع دکتری و ارشد بازنگری شد

    با ابلاغ بخشنامه‌هایی سرفصل‌های بازنگری شده ۱۴ رشته در مقاطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه آزاد اعلام شد.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۶:۰۰

    وزارت علوم «بازرسان ویژه» استخدام می‌کند

    مدیرکل لوایح، تدوین و تنقیح قوانین وزارت علوم گفت: قرار است افرادی به عنوان «بازرسان ویژه» از موسسات آموزشی و پژوهشی که احیانا در تولید و توزیع فروش پایان‌نامه نقش دارند، بازدید کنند.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۵:۴۱

    راهنمای خرید هدیه برای بانوان

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۵:۳۰

    تقلیل دینداری به عزاداری/ تشیع نام و تشیع مرام

    در تشیع نام، ائمه موضوعیت دارند و مهم، احیای نامشان است؛ ولی در تشیع مرام، ایشان طریقیت دارند و مهم، احیای مرامشان است. تشیع نام، تشیع  شکل و شعار است، اما تشیع مرام، تشیع راه و آرمان.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۵:۰۰

    فلسفه رادیکال صرفا با «انقلاب» گره نخورده است/ اهمیت تنانگی تفکر و عمل در عرصه اجتماعی

    فواد حبیبی می‌گوید: فلسفه رادیکال، برخلاف تصور اولیه و ظاهری، صرفا چیزی نیست که با انقلاب گره خورده باشد و انواع و اقسام تغیرات می‌توانند ملهم از یک طرح فلسفی رادیکال باشند.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۴:۳۰

    آیا دموکراسی پایان کار تمدن بشری است؟

    ادریس رنجی می‌گوید: ویکو البته با حکومت مردم مخالف است و می‌گوید زمانی که دموکراسی به وجود بیاید و حکومت عوام حادث شود ما به آخرین مرحله تاریخ بشر رسیده‌ایم و به احتمال قوی تمدن بشری یا با یک عامل خارجی یا با فاسد شدن از درون از بین می‌رود.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۴:۰۰

    جایزه ادبی سیمین برگزیدگانش را شناخت

    نخستین دوره جایزه ادبی سیمین عصر روز چهارشنبه ۲۷ شهریور هم‌زمان با روز شعر و ادب فارسی با شرکت نویسندگان، هیات داوران و علاقه مندان و با تجلیل از سه داستان نویس جوان برتر به کار خود پایان ‌داد.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۳:۳۰

    ارتباط روحانیت و اندیشه‌های چپ جدال میان سنت‌هاست

    صدرا می‌گوید: نیروهای چپ در ایران حداقل در مورد مفهوم خدا نوعی از عقب‌نشینی را تجربه کرده‌اند. در متون دوران مشروطه که از نیروهای چپ باقی مانده مشاهده می‌کنیم که گفته شده ما با مفهوم خدا هیچ مشکلی نداریم.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۳:۰۰

    «در طلب زرتشت»؛ کتابی برای شناخت وسعت ایرانیت

    «در طلب زرتشت» بیش از آن‌که تلاشی برای یافتن زرتشت باشد، تلاشی است برای شناخت وسعت (ایرانیت).

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۲:۳۰

    آیا الیف شافاک نویسنده عامه‌پسند است؟

    صابر حسینی گفت: می‌پذیرم که همه کتاب‌های خانم شافاک در یک سطح نیستند؛ درباره عامه‌پسندبودن الیف شافاک بارها شنیده‌ام و به شدت با این نظر مخالفم و نکته‌ای که باعث شده، مردم به این نتیجه برسند، موفقیت رمان «ملت عشق» است.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۲:۰۰

    رواج کتاب‌های سطحی و سقوط سلیقه جمعی

    مدیر انتشارات روشنگران و مطالعات زنان می‌گوید؛ ناشرها نمی‌توانند دنبال آرمان و آرزوی خود بروند و مجبورند دنبال چیزی بروند که خواننده ممکن است در شرایط بحران خواستارش باشد و آن را بخرد.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۱:۳۰

    شیوه‌های خوشنویسی ایرانی در کتابت قرآن احیا می‌شود

    دبیر اجرایی مسابقات کتابت قرآن گفت: با برگزاری مسابقات کتابت قرآن می‌توان بعد از دو دهه شیوه‌های خوشنویسی ایرانی را در کتابت قرآن احیا کرد و مرجعیت خوشنویسی قرآنی در جهان اسلام را بعد از دوره‌های طولانی از دیگر کشورها باز پس گرفت.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۱:۰۰

    کتابی که با معماهایی معلمان را به چالش می‌کشد

    خسروی درباره کتاب «اخلاق تدریس» گفت: این کتاب برای معلمان کتاب خوبی می‌تواند باشد، چراکه نویسندگان با نمونه‌های موردی سنجیده شده معلم را قبل از اینکه وارد عمل شود در موقعیت‌های معماگونه قرار می‌دهد و فرد باید یک پاسخ اخلاقی به این معماها بدهد.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۰:۳۰

    تهیه تاریخ شفاهی به‌سبک پرسش و پاسخ نویسنده از خودش!

    «احسان عابدی»، فعال حوزه کتاب و کتابخوانی استان یزد، در یادداشتی برای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، از انتشار بدون کارشناسی کتاب در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس انتقاد کرد.

  • سروش ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۰:۱۴

    بهزاد جامه بزرگ/ چرا حکمرانی عبدالکریم سروش در فضای روشنفکری ایران به حاشیه‌نشینی و انزوای فعلی او منتهی شد؟

    لوتر در انزوا

    چیزی قریب به دو دهه حکمرانی در فضای روشنفکری ایران مجال مناسبی برای اصحاب روشنفکری دینی و به طور مشخص عبدالکریم سروش بود تا به‌زعم خود نسخۀ شفابخش خود را برای این جماعت چشم‌وگوش‌بسته که آمال خود را در گفتار و نوشتار ایشان جست‌وجو می‌کردند، بپیچند. اما هرچه زمان می‌گذشت این اعتماد و اعتبار کاسته می‌شد. سروش و حلقۀ او جدای از اصطکاک و چالشی که با برخی بخش‌های جامعه ایجاد کرده بودند و از این نمد کلاهی برای خود بافتند، هرگز نتوانستند در طرح پرسش‌های جدید در مواجهه با بحران‌های فکری و معرفتی جامعۀ ایرانی با دنیای جدید کامیاب شوند.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۳۰ ۱۰:۰۰

    تقیان: تعزیه آیینی اسطوره‌ای است/ فتحعلی‌بیگی: هیچگاه در تعزیه اولیا شروع کننده جنگ نبودند

    لاله تقیان گفت: تقریبا تمامی نسخ اصلی تعزیه، مضمون جنگ را با خود دارند. در فرضیه‌ها جنگ لازمه کار است اما از صلح خبری نیست به این دلیل که تعزیه آیینی است که از لحاظ ساختار اسطوره‌ای است.