خسرو باقری

کل اخبار:41

  • ۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۲:۱۰

    پاسخ ناجی به نقدهای خسروباقری از فبک/ برنامه فبک پراگماتیستی نیست

    سعیدناجی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به نقد های خسروباقری به برنامه فلسفه برای کودکان(فبک) پاسخ داد.

  • خسرو باقری ۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۱۳:۵۷

    صوت/ فبک در ترازو

    خسرو باقری نوع‎پرست

  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۳ ۱۳:۱۰

    خسرو باقری: علم قابل تقلیل به چارچوب فرهنگی نیست

    خسرو باقری گفت: وقتی که می‌گوییم علم خاصیت فرهنگی دارد، به این معنی نیست که با فرهنگ ارتباط ندارد. بدین معناست که علم قابل کاهش به یک چارچوب فرهنگی نیست. در عین حال که بخشی از فرهنگ است.

  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۱ ۰۹:۲۰

    نظریه علم دینی خسرو باقری نقد و بررسی می‌شود

    طی نشستی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نظریه علم دینی دکتر خسرو باقری توسط حسین کچویان، حسین بستان و علیرضا قائمی نیا نقد و بررسی می شود.

  • ۱۳۹۳-۱۰-۲۸ ۰۸:۱۵

    «نگاهی انتقادی به برنامه فلسفه برای کودکان از منظر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی» برگزار می‎شود

    پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی دوازدهمین نشست از سلسه نشست‌های ماهانه: فعالین و مربیان برنامه فلسفه برای کودکان با عنوان «فبک در ترازو (نگاهی انتقادی به برنامه فلسفه برای کودکان از منظر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی)» را برگزار می کند.

  • ۱۳۹۳-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۰

    کارگاه آموزشی روش پژوهش انتقادی برگزار می‌شود

    کارگاه آموزشی روش پژوهش انتقادی با تدریس دکتر خسرو باقری نوع پرست برگزار می شود.

  • ۱۳۹۳-۱۰-۲۵ ۰۹:۰۵

    خسرو باقری: دیانت و تربیت دینی باید با عقلانیت آشتی کند

    خسرو باقری با طرح این پرسش که در دنیای امروز چگونه می توان از جزمیت و تربیت جزمی رها شد گفت: دیانت و تربیت دینی باید با عقلانیت آشتی کند و هر کسی باورهایش را باید در معرض بررسی عقلانی قرار دهد.

  • ۱۳۹۳-۰۸-۱۴ ۱۱:۰۲

    عاشورا فراتر از شور و شعور

    کسانی که می خواهند عاشورا را بزرگ بدارند، به جای آن که تنها با شور عزا بگیرند یا تنها با شعور به قضا بنشینند، باید با شور و شعور و شرزگی، بر تعیین هویت خویش و جایگاه خود در تاریخ آدمی برخیزند.

  • خسرو باقری ۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۴:۴۱

    صوت/ جایگاه خانواده و جنسیت در نظام تربیت رسمی(2)

    خسرو باقری

  • خسرو باقری ۱۳۹۳-۰۴-۲۳ ۱۱:۲۷

    گزارشی از نشست «جایگاه جنسیت و خانواده در نظام تربیت»/قسمت دوم؛

    مدرسه و دوگانۀ تعبد-تعقل

    تعبد روی دیگر سکه‎ی عقلانیت است و بدون آن، این سکه‎ای نیست که بتوان آن را خرید و فروش کرد. نباید بین تعبد و عقلانیت تقابل ایجاد کرد و نباید اگر از منطق دین پرسش شد، با عنوان خودمداری یا عقلانیت افراطی از آن اسم برد. البته عقلانیت باید شکل مناسب و متعادل خودش را داشته باشد، ولی این‌طور نیست که بگوییم پرسشگری نوعی خودمداری است که مدرسه‎ افراد را به این شیوه پرورش می‎دهند. اگر مدرسه‎ افراد را پرسشگر پرورش می‎دهند، چه چیزی بهتر از این خواهد بود ...

  • محمدرضا زیبایی نژاد ۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۱۱:۱۰

    گزارشی از نشست «جایگاه جنسیت و خانواده در نظام تربیت»/قسمت اول؛

    ناهمخوانی نظام مدرسه‎ای با آموزه‎های دینی

    ساختارهای نظام مدرسه‎ای انگیزه و احتمال تشکیل خانواده را کم می‎کند. نظام مدرسه‎ای مدرنی که الآن در کشورهای مختلف وجود دارد و در کشور ما نیز هست، به دلیل تراکم و طول زیاد آن و نیز به این دلیل که آموزه‎های آن درگیر با زندگی خانوادگی نیست، فرصت تشکیل خانواده را از افراد جامعه می‎گیرد.