سنت

کل اخبار:96

  • مهدوی زادگان ۱۳۹۴-۰۲-۲۸ ۱۰:۲۱

    گزارشی از سخنرانی داود مهدوی زادگان در نشست «سیاست و سنت‌گرایی»؛

    اصالت سنت‌گرایی در عالم مدرن

    من معتقدم بهترین مقوله‌ای که می‌تواند به ما در فهم ماهیت سنت‌گرایی کمک کند مفهوم فلسفه‌ی سیاسی است ... هدف بررسی این است که بدانیم از زاویه‌ی گفتمان انقلاب اسلامی تا چه اندازه می‌شود برای سنت‌گرایی اصالت قائل شد. کلام من در این بحث به طور خاص این است که اساساً سنت‌گرایی نمی‌تواند روایتگر و حامل پیام انقلاب اسلامی باشد.

  • ۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۱۳:۵۰

    تلاش برای برگزاری کنسرت با ستاره های موسیقی کلاسیک جهان

    شیراز- حافظ ناظری گفت: پیش از برگزاری تور آلبوم «ناگفته» آرزو دارم که بتوانم با ستاره های موسیقی کلاسیک جهان در ایران کنسرت برگزار کنم.

  • ۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۴:۵۰

    نگاهی به یک سنت پسندیده در رسانه ملی

    برای ترویج کتاب و کتابخوانی به تولید برنامه‌هایی نیاز است که واجد جذابیت‌های رسانه‌ای باشند و تصویر دلنشینی از کتاب و کتابخوانی برای مخاطب ترسیم کنند. استفاده از شیوه‌های غیرمستقیم به‌ویژه در آثار نمایشی یکی از بهترین شیوه‌ها برای تبلیغ کتابخوانی است.

  • ۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۱۸:۲۰

    سنت و سیاست / کاوه بیات

    افکار عمومی اگر چه با توجه به گره خوردن آن با پدیده‌هایی چون گسترش ارتباطات، مقوله جدید و مدرنی است ولی در عین حال از یک اندوخته کهن و سنتی نیز برخوردار است. از این رو اگر فقط به صورتی یکجانبه و آماده مورد بهره‌برداری قرار گیرد و برای دگرگونی و به روز کردنش تلاش صورت نگیرد ـ به گونه‌رای که به نظر می‌آید تا به حال رسم بوده است ـ تبعات غیرقابل اجتنابی را نیز به دنبال خواهد داشت. اگر در مقطعی «یار» به نظر می‌رسد، در مقاطعی دیگر می‌تواند «بار» هم محسوب شود.

  • سنت ۱۳۹۳-۱۱-۰۲ ۰۹:۰۶

    مواجهه‌ی آگاهانه با گذشته؛

    ضرورت بازخوانی سنت

    دلایل بنیادی نگاه به سنت به‌عنوان یک امر برخاسته از احوالات گذشته، امید به آینده است؛ زیرا بدون نگاه به گذشته ما قدرت تبیین و تفسیر جهان امروز را نداریم، و اگر نتوانیم امروز را تبیین کنیم، آینده از آن ما نخواهد بود. بنابراین سنت به‌عنوان یک دستاورد در گذشته، نیاز به بازتفسیر دارد و از دل این تفسیرها راه خروج از وضعیت متصلب هموار می‌شود.

  • ۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۱:۵۰

    نویسنده‌ای که باعث آشتی فرهنگی شد

    یک عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: محمدعلی جمال‌زاده درک نسبتا درست و متعادلی از تقابل جدی فرهنگ در حدود سال‌های 1300 داشته است.