شناسهٔ خبر: 61385 - سرویس دیگر رسانه ها

اعزام هیات علمی به «ماموریت پژوهشی» تا ۳ سال

معاون آموزشی دانشگاه تهران ساز و کار اعزام اعضای هیات علمی به فرصت مطالعاتی، ماموریت پژوهشی، ماموریت علمی و ماموریت آموزشی را تشریح کرد.

اعزام هیات علمی به «ماموریت پژوهشی» تا ۳ سال

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ حسین حسینی در گفتگویی در تشریح ساز و کار اعزام اعضای هیات علمی این دانشگاه به فرصت مطالعاتی و ماموریت های پژوهشی خارج از کشور اظهار کرد: براساس قوانین دانشگاه عضو هیات علمی رسمی قطعی تمام وقت خود را برای تکمیل اطلاعات علمی و آگاهی از تحقیقات پیشرفته داخل و خارج از کشور برای استفاده از فرصت مطالعاتی اعزام می کند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران افزود: استفاده از ذخیره مرخصی استحقاقی یا مرخصی بدون حقوق تا ۲ سال پس از تمام شدن دوره فرصت مطالعاتی ممنوع است.

وی با اشاره به اینکه عضو هیات علمی تمام وقت حداکثر به مدت ۳ سال می تواند به ماموریت پژوهشی خارج از کشور نیز اعزام شود، افزود: استفاده از مرخصی بدون حقوق تا ۲ سال نیز برای افرادی که به ماموریت های پژوهشی اعزام می شوند، امکان پذیر نیست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین این امکان به وجود آمده که اعضای هیات علمی رسمی در راستای ارتقای علمی، در چهارچوب آیین نامه های اجرایی «اعطای بورس تحصیلی خارج از کشور» و همچنین «اعطای بورس تحصیلی و اعزام دانشجو به خارج از کشور» که مصوب وزارت علوم است، حداکثر به مدت ۴ سال با پرداخت حقوق و مزایا به ماموریت آموزشی اعزام شوند.

حسینی با اشاره به اعزام اعضای هیات علمی برای ماموریت های علمی نیز گفت: دانشگاه می تواند عضو هیات علمی رسمی خود را در سقف اعتبارات مصوب با رعایت ضوابط در راستای شرکت در کارگاه ها، سمینارها، کنفرانس و کنگره ها به منطور انجام مطالعات مرتبط با رشته تخصصی به ماموریت علمی در داخل و یا خارج از کشور اعزام کند.