به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایسنا؛ رئیس دانشگاه شهید بهشتی در این جلسه با اشاره به تشکیل صد و پنجمین جلسه شورای دانشگاه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، گفت: تصمیم بر این است تا به منظور افزایش تعامل و آشنایی با مقتضیات واحدهای آموزشی، حسب مورد، جلسات شورا در دانشکدهها و پژوهشکدهها برگزار شود.
طهرانچی در ادامه با آسیبشناسی نحوه تدریس دروس زبان فارسی و انگلیسی در دانشگاه، خواستار تعریف استانداردهای مدون برای دانش آموختگان دانشگاه شهید بهشتی در دو حوزه زبان فارسی و انگلیسی شد.
وی همچنین ضمن تاکید بر اهمیت دروس سرویس، تشکیل کلاسهای بزرگ با اساتید مجرب به همراه دستیاران آموزشی را از جمله راهکارهای موثر در افزایش سطح این کلاسها عنوان کرد.
همچنین در این نشست دکتر خاتمی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، گزارشی از وضعیت و فعالیتهای دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال ۱۳۹۱ ارائه کرد.
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی درباره تعداد اعضای هیات علمی اظهار داشت: تا پایان سال ۹۱ ،۷۴ نفرعضو هیات علمی این دانشکده بودند که از این تعداد ۶ نفر با مرتبه علمی استادی ، ۱۷نفر دانشیار، ۴۵ نفر استادیار و۶ نفرمربی هستند.
خاتمی با اشاره به مقالههای چاپ شده در سال ۱۳۹۱ گفت: از مجموع ۱۲۳ مقاله چاپ شده، ۲۴مقاله ISI، ۵۱ مقاله علمی- پژوهشی،۱۴ مقاله علمی- ترویجی و ۱۵ مقاله در سایر حوزه ها در این دانشکده انتشار یافته است.
وی درباره تأسیس رشته و گرایشهای جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی تصریح کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته، رشته ادبیات کودک و نوجوان و رشته زبان و ادبیات فارسی مخصوص دانشجویان خارجی در مقطع کارشناسیارشد و رشته زبان و ادبیات عربی و رشته زبانشناسی در مقطع دکتری راه اندازی شدند.
تأسیس مرکز تخصصی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، تاسیس دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی مخصوص دانشجویان خارجی، طراحی و ساخت اتاق استادان در طبقه سوم، برنامهریزی برای استفاده بهینه از اتاق استادان و برنامهریزی برای افزایش فضای فیزیکی کتابخانه از جمله برنامههایی است که خاتمی آنها را در دست اقدام عنوان کرد.
در بخش دیگری از این جلسه حجةالاسلام و المسلمین نبوی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تبریک گفتن ایام آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) و فرارسیدن هفته وحدت، با قرائت حدیثی از امام ششم شیعیان، گفت: امام جعفر صادق (علیه السلام) می فرمایند"بهترین ارثی که پدران برای فرزندان خود باقی میگذارند ادب و تربیت نیکوست، نه مال؛ مال مصرف میشود و از بین میرود، ولی ادب و تربیت نیکو باقی میماند".
وی با اشاره به تاثیر رفتار والدین بر روی فرزندان تاکید کرد: رفتار والدین در شکلگیری شخصیت و منش کودک از اهمیت خاصی برخوردار است؛ پدر و مادری که در زندگی به ارزشهای مذهبی و اخلاقی معتقد هستند با عمل به این ارزشها، به بهترین شکل آنها را به فرزندانشان می آموزند.
در بخش دیگری از صد و پنجمین جلسه شورای دانشگاه، موضوعات پیشنهادی ذیل مطرح و پس از بحث و بررسی، تصمیمهای زیر اتخاذ شد:
آئیننامه همراه اعضای هیأت علمی، صاحبنظران و متخصصان (عضو وابسته) در دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد و پس از بحث و بررسی، به تصویب رسید· درخواست دانشکده روانشناسی و علومتربیتی در خصوص ایجاد دوره کارشناسیارشد رشته علم اطلاعات و دانش شناسی، گرایش علم سنجی نیز مطرح و به تصویب شد.