به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از فارس؛ بعد از تشکیل هیأتهای تسویه سیاسی وزارت علوم برای تغییر رؤسای دانشگاهها که با مخالفت مجلس و دانشجویان همراه شد و حاشیههای زیادی نیز برای فضای علمی دانشگاهها بوجود آورد، عدهای از دانشگاهیان این دانشگاه در اقدامی دیگر کمیتهای به نام « کمیته پیگیری مسائل دانشگاه علم و صنعت ایران» برای اعمال فشار و درخواستهای خود از ریاست دانشگاه را تشکیل دادهاند.
این کمیته با ارسال نامهای به رئیس دانشگاه تلویحا اعلام میکند که وی وامدار آنان است و به همین خاطر باید مطالبات غیرقانونی آنان را در دستور کار خود قرار دهد. همچنین در نامه مذکور علاوه بر القائات موضوعاتی به رئیس دانشگاه و محکوم کردن مسئولین قبلی دانشگاه، شروع به درج انتظاراتی از (بخوانید دستوراتی به) ریاست دانشگاه میکنند!
این افراد از آنجا که نتوانستند از طریق دانشجویان جو علمی و آرام دانشگاهها را به حاشیه بکشانند، حال تلاش میکنند با اعمال فشار و مطالبات غیرقانونی از ریاست دانشگاه علم و صنعت، این دانشگاه را به حاشیه برده و آن را محلی برای سیاسی کاری خود کنند.
لازم به ذکر است که در رأس این کمیته فردی قرار دارد که در زمان ریاست خود بر دانشگاه علم و صنعت در دولت اصلاحات، سابقه فرار از پلههای اضطراری ساختمان ریاست از ترس دانشجویان معترض به بیعدالتی و لاقیدی را یدک میکشد.
از طرف دیگر، ضرب و شتم مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، با کلنگ به جان ساختمان محل فعالیت تشکلهای فرهنگی دانشگاه افتادن و اقدام به برگزاری جشنواره دختر پسندیده (که با اعتراضات اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار نشد) از کوچکترین مواردی است که میتوان در کارنامه این فرد و اعضای این کمیته دید.
نکته جالبی که در ابتدای ایمیل ارسالی رئیس این کمیته به اعضاء آن مشاهده میشود، تقسیم کار و دستور وی به اعضای کمیته برای ارسال این نامه برای اساتید از طریق ایمیل اصلی آنهاست.
از آنجا که مقام معظم رهبری بارها مسئولین دانشگاهها را از ورود به مسائل حاشیهای برحذر داشتهاند، ایجاد چنین کمیتهای در دانشگاه علم و صنعت آن هم از طرف حامیان فتنه ۸۸، تنها حاشیه سازی و سیاسیکاری در دانشگاهها را نتیجه خواهد داد.
بر همین اساس این سوال بوجود میآید که آیا تشکیل چنین کمیتهای قانونی است؟ اگر چنین است دستور تشکیل چنین کمیتهای را چه کسی صادر کرده است؟ کمیتهای که بدنبال سیاسیکاری در دانشگاه علم و صنعت است.
آیا وزارت علوم نباید در اینخصوص اقدامی کند و برای حفظ پیشرفت علمی کشور، جلوی چنین اقدامات حاشیهای را بگیرد؟