به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از تسنیم؛ «حامد زمانی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان شب گذشته در جشن یک سالگی خبرگزاری تسنیم شرکت کرد و در این مراسم برای حاضران در سالن دو قطعه موسیقی از آخرین ساختههایش را اجرا کرد.
زمانی پیش از اجرای آهنگش درباره جریانهای رسانهای که در ماههای اخیر بر علیه او و قطعه «مرگ بر امریکا» شکل گرفته، گفت: برای نخستین بار بود که آهنگی تیتر یک رسانههای داخلی و خارجی شد. البته رسانههای خارجی همانگونه که خودشان میخواستند و براساس رویکردهای خاص خودشان به آن پرداختند.
وی با اشاره به بخشی از سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی، اظهار کرد: حضرت امام (ره) فرمودند که هرگاه راهی را در پیش گرفتید که موجب اعتراض غربیها شد، بدانید که راه را درست رفتهاید. خدا را شکر میکنم که این اتفاق افتاد و همه اینها را مدیون لطف اهل بیت(ع) میدانم.
زمانی درباره علت استفاده از شعار «مرگ بر امریکا» برای ساختن یک قطعه موسیقی تصریح کرد: من در آهنگ «مرگ بر امریکا»، این شعار را استعاره گرفتم تا بیانگر تمام فاجعههایی باشد که در طول تاریخ، در کنار اسم امریکا شکل گرفته است. در واقع قطعه «مرگ بر امریکا» گزینههای روی میز امریکاییها را بیان میکرد.
وی ادامه داد: بعد از انتشار «مرگ بر امریکا» به فکر مکملی برای این آهنگ بودم تا در قالب آن گزینههای روی میز ما نیز بیان شود. محمدمهدی سیار شعری را سرود که پایه گذار قطعه «گزینههای روی میز» بود.
زمانی درباره «گزینههای روی میز» گفت: در این قطعه هفت مورد از گزینههای روی میز ما بیان شد. این هفت گزینه، بخشی از زیباییهایی بود که پس از انقلاب در کشور ما شکل گرفته است. این زیباییها همان گزینههای روی میز ماست. هدف ما هم مقایسه گزینههای ما با گزینههای آنها است. باید دید که کدام یک از این گزینهها با عزتتر و کدام یک فروریختنی و پوشالی است.
حامد زمانی پیش از خواندن «گزینههای روی میز» از حاضران در سالن خواست که در میانههای آهنگ، برای خواندن این بخش از شعر، او را همراهی کنند.
ای پدر و مادرم فدای تو یا حسین / زندگیام فدای کربلای تو یا حسین
حامد زمانی (زادهه ۱۳۶۷، میمه - اصفهان) خواننده پاپ ایرانی ست. وی از کودکی قرائت قران را آغاز کرد. در کلاسهای موسیقی سنتی شرکت کرد و دوره آواز سنتی را گذراند. زمانی در ادامه این روند به موسیقی پاپ روی آورد. موضوع کارهای او اغلب مذهبی و یا در واکنش به اتفاقات سیاسی روز ایران است.
نخستین اثر حامد زمانی به نام «زینت آسمون» در سال ۱۳۸۴ درباره حسین ابن علی (ع) ساخته شد.
حامد زمانی ترانه حضرت ماه را برای امام علیالنقی (ع) و در پاسخ به بی حرمتی یکی از خوانندگان پاپ به این امام معصوم خواند.
حامد زمانی در نخستین کنگره بینالمللی امام هادی(ع) با ترانه حضرت ماه برگزیده این جشنواره شناخته شد. وی همچنین در اولین جشنواره موسیقی ضد آمریکایی طبس که در سفارت سابق ایالت متحده آمریکا در تهران برگزار شد با ترانه «تحریم» نفر برگزیده بخش ترانه شد.
در ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ترانهای از حامد زمانی به نام مرگ بر آمریکا در برابر سفارت سابق آمریکا در ایران رونمایی شد. این ترانه با شعر محمد مهدی سیار و همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تولید شده بود. واشنگتنپست به نقل از آسوشیتد پرس در این باره نوشت: «تندروها در ایران به امید آنکه میزان خشم را در جریان مذاکرات هستهای با قدرتهای غربی بالا ببرند، در مقابل سفارت سابق آمریکا در تهران از دو ترانه «مرگ بر آمریکا» رونمایی کردند. این ترانهها در روز شنبه، پیش از تظاهرات گسترده و از پیش برنامهریزی شده روز دوشنبه که به مناسبت سالگرد اشغال سفارت آمریکا در سال ۱۹۷۹ ترتیب داده شده بود، اجرا شدند.»
حامد زمانی در مراسم تقدیر از وی که در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۹۲ در حسینیه نمایندگی ولی فقیه در ستاد کل سپاه برگزار شد، از دیدارش با رهبر معظم انقلاب خبر داد و گفت: چندی پیش خدمت مقام معظم رهبری حضور یافتم؛ ایشان به بنده لطف داشتند و بنده را مورد تفقد قرار دادند. رهبر انقلاب در این دیدار راجع به ترانه «مرگ بر آمریکا» فرمودند که ترانه مرگ بر آمریکای شما، مرگ بر آمریکای سال ۹۲ بود؛ شنیدم که به این کار زیاد حمله کردند، بگذار حمله بکنند که اگر حمله نمیکردند باید عزا میگرفتید؛ شما هم دلسرد نشوید و یکی دیگر هم بسازید. من با توجه به تشویق مقام معظم رهبری، کار «گزینههای روی میز» را ساختم و دوباره به این بهانه خدمت ایشان رسیدم.