به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایسنا؛ در حال حاضر به منظور فراهم آوردن فضایی برای علاقهمندان تحصیل در رشته مطالعات گیاهان دارویی، آزمون مشترک پذیرش در این رشته معرفی شده است.
«اونیبوچی چوکوو»، وزیر بهداشت نیجریه که به عنوان سخنران افتخاری در سومین اجلاس سالانه توسعه نیروی انسانی برای دستیابی به پوشش جهانی سلامت حضور داشت، از اجرای این طرح خبر داد. وی همچنین به اتحادیه کارکنان پزشکی و سلامت نیجریه (MHWUN) توصیه کرد که با سرمایهگذاری در حوزه بهداشت و درمان و پرداخت سهم خود در طرح بیمه ملی سلامت علاوه بر امکان دسترسی به خدمات درمانی با کیفیت، این خدمات را حتی پس از بازنشستگی نیز دریافت کنند.
چوکوو در ادامه افزود: اعضای MHWUN معتقدند تا زمانی که پای درمانگران طب سنتی در میان است نمیتوان به پوشش خدمات درمانی جهانی دست یافت اما من معتقدم این درمانگرهای سنتی نیز باید آموزش ببینند و به همین منظور در نهایت یک کمیته، این تخصص جامع را برای معرفی به شورای ملی سلامت به عنوان یک رشته دانشگاهی ارائه کرد.
وی اضافه کرد: رشته طب گیاهی در حال ورود به دانشگاه است. بدون انجام این کار بین پزشکان و درمانگران طب سنتی هیچ ائتلافی شکل نمیگرفت. به این دلیل که اگر شما یک درمانگر طب سنتی باشید، در نتیجه هم پزشک هستید. اما اولین وظیفه یک پزشک، تشخیص درست بیماری است و این که بتواند بیماریهایی مثل مالاریا، ابولا، تب دنگی، تب لاسا و حصبه را به درستی از هم تشخیص دهد تا پس از آن داروی مناسب را برای بیمار تجویز کند. این یک تخصص است و دانشگاهی شدن این رشته هم به نفع همه است.