وی ادامه داد: ما در طرح پرنیا، به دنبال ارتقا قدرت انتخاب آحاد جامعه در پوشش هستیم و چهارچوب ما، حوزه های ایرانی اسلامی خواهد بود و من فکر می کنم که همه مصرف کنندگان روی این مساله اتفاق نظر و تاکید دارند که ما ازالگوهای ایرانی اسلامی استفاده کنیم که دراین چهارچوب باشد.
دبیر کارگروه ساماندهی بنیاد ملی مد و لباس دانشجویی افزود: اگر تا پیش از این انتخاب محدودی وجود داشت با این اتفاق تعداد انتخاب افراد بیشتر می شود آثاری که ارایه می شود مبنی برایده خلاقیت هنری است پاسخ نیاز جدی به پوشش و حجاب را می دهد.
فاطمه بلغانی مدیر گروه زنان و خانواده در دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم نیز دراین خصوص گفت: تعداد لباس ها به تعدادی نرسیده است که به شکل ژورنال دانشجویی منتشر شود اما یکی از طرح های اساسی طرح پرنیا تولید ژورنال است که به صورت فصلی به چاپ رسیده و دراختیار دانشجویان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: فعالیت های مربوط به طرح پرنیا توسط دانشجویان حوزه طراحی دوخت و لباس و دیگر دانشجویان و حتی عموم صورت خواهد گرفت و ما از طرح ها و الگوهای این حوزه استقبال می کنیم و مالکیت معنوی آنها را نیز از طریق بنیاد ملی مد و لباس ارایه کرده و آماده هستیم به تولید انبوه نیز برسانیم و طرح هایی که امتیاز لازم را کسب کنند در این ژورنال به چاپ خواهد رسید.