به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از ایسنا؛ در مراسم پایانی سیزدهمین دوره جایزه ادبی هوشنگ گلشیری با حضور شخصیتهایی همچون محمود دولت آبادی، ضیاء موحد، بابک احمدی، کامران فانی، بهمن فرمان آرا، حسین سناپور، حسن شهسواری، مژده دقیقی در خانه فرزانه طاهری مدیر بنیاد گلشیری و همسر این نویسنده فقید برگزار شد و به برگزیدگان این دوره از جایزه در بخش های رمان اول و مجموعه داستان اول لوح تقدیر و تدیس این جایزه تعلق گرفت.
در این دوره و در بخش رمانهای اول (داستان بلند، مجموعه داستانهای بههم پیوسته) رمان«دکتر داتیس» نوشته حامد اسماعیلیون منتشر شده از سوی انتشارات زاوش به عنوان رمان برگزیده سال 1391 معرفی شد و به نویسنده این اثر لوح تقدیر و تندیس جایزه تعلق گرفت.
همچنین رمان«یک رمانس دانشگاهی مرگبار» نوشته محمود سعیدنیا منتشر شده در انتشارات حرفه هنرمند به عنوان اثر شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.دیگر نامزدهای این بخش رمانهای «گرمازده» نوشته مهام میقانی، منتشر شده درنشر چشمه و رمان «نامحرم» نوشته یاسر نوروزی منتشر شده از سوی انتشارات آموت بودند.
همچنین در بخش مجموعههای داستان اول کتاب« در هوای گرگ و میش» نوشته محسن عباسی منتشر شده درانتشارات رخداد نو و مجموعه داستان« کاجهای مورب» نوشته علی چنگیزی منتشر شده از سوی نشر چشمه به صورت مشترک برگزیده این دوره جایزه در بخش مجموعه داستان اول سال 1391 شدند و به نویسندگان این آثار نیز لوح تقدیر و تندیس جایزه اهدا شد.
مجموعه داستانهای«بهت زدگی و داستانهای دیگر» نوشته پیام ناصر و مجموعه« شما از کجا بادمجان میخرید» نوشته دینا کاویانی و« کتلت سرد» نوشته امید پناهی دیگر مجموعه داستان های نامزد دریافت این جایزه اعلام شده بودند.
داوران بخش مجموعه داستان این دوره هلن اولیائینیا، شاپور بهیان، علی خدایی، مهدی ربّی، فرهاد کشوری و داوران بخش رمان این جایزه نیز فرشته احمدی، محمد حسینی و کامران سپهران بودند.در ابتدای این مراسم فرزانه طاهری مدیر بنیاد فرهنگی هوشنگ گلشیری توضیحاتی درباره روند برگزاری و ادامه برگزاری این جایزه ارائه کرد و سپس فیلم داستان خوانی هوشنگ گلشیری که داستان «خانه روشنان» را می خواند برای حاضران پخش شد. در این مراسم مطابق روال سه دوره گذشته که از یکی از داستان نویسان پیشکسوت در این جایزه تقدیر شده بود، با اهدای لوح از گلی ترقی تقدیر شد که البته خود او در این مراسم حاضر نبود.
کامران فانی درباره آثار گلی ترقی سخنانی را بیان کرد.تندیس و لوح تقدیر برگزیدگان توسط محمود دولت آبادی، ضیاء موحد، بابک احمدی و حسین سناپور اهدا شد.