به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایسنا؛ دکتر مهر محمدی در این مراسم گفت: شکل گیری لایه استانی اقدامی است که در ذیل چابک سازی تشکیلات قرار می گیرد، اما علاوه بر چابک سازی که باعث کم کردن نقاط ارتباط مستقیم با سازمان مرکزی دانشگاه و کاستن سستی تشکیلات می شود، یک دیوار حایل را نیز ایجاد می کند.
وی خاطر نشان کرد: این چابک سازی در دو مرحله صورت می گیرد؛ نخست، ساماندهی مراکز در ذیل پردیس ها و درمرحله دوم، ۶۴ پردیس به ۳۲ لایه استانی تبدیل می شوند.
وی، در ارتباط با اینکه آیا چابک سازی با عمودی سازی ملازمت منطقی دارد، افزود: چابک سازی نباید به عمود سازی بیانجامد و برای این کار، باید با تفویض اختیار، شکافی میان دیوار صف و ستاد ایجاد کرد و به سوی عدم تمرکز عملأ گام برداشت.
دکتر مهر محمدی، یاد آور شد: استقرار لایه استانی یا مجتمع آموزش عالی استانی دانشگاه فرهنگیان به شرطی قابل دفاع است که به افقی سازی بیانجامد و این کار در سایه ی تفویض اختیار، امکان پذیر می شود.
وی، از باب نمونه در خصوص گام هایی که برای آزادسازی تصمیم گیری یا تفویض اختیار به تشکیلات استانی برداشته شده است، به تخصیص بخشی از بودجه جاری دانشگاه در سال ۱۳۹۳، اصالت دادن به گروه های آموزشی و پژوهشی در سطح استان ها، واگذاری قسمتی از اختیارات جذب هیأت علمی به تشکیلات استانی، تمرکز امور اداری در سطح استان ها و تفویض اختیار در روند تشکیل انجمن ها و تشکل های دانشجویی اشاره کرد.