شناسهٔ خبر: 15522 - سرویس دیگر رسانه ها

فیلمی که قرار است در 5 هزار سالن سینمای دنیا همزمان اکران شود

تهیه کننده «کوروش کبیر» گفت: پروژه «کورش کبیر» یک پروژه بین المللی است که امیدوارم بتوانیم آن را در ابعاد مگا مارکت تولید کنیم، فیلمی که بتوان آن را همزمان در 5 هزار سالن سینما در سراسر دنیا اکران کرد.

به گزارش «فرهنگ امروز»؛ به نقل از بانی فیلم؛ علی معلم که در حال آماده‌سازی شرایط مناسب برای آغاز پیش تولید پروژه سینمایی «کوروش کبیر» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی است گفت: من به همراه مسعود جعفری جوزانی کارگردان این پروژه نزدیک به سه هفته است برای چگونگی تامین سرمایه برای ساخت «کوروش کبیر» رایزنی هایی را با مشاوران اقتصادی داشته ایم تا بتوانیم راه حل مناسبی برای تولید این فیلم پیدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه روند صدور پروانه ساخت برای این فیلم سینمایی بسیار طولانی بود، توضیح داد: زمانی که فیلمنامه را برای دریافت پروانه ساخت به سازمان سینمایی با مدیریت دولت قبلی ارائه کردیم بعد از مدتی اعلام کردند که فیلمنامه گم شده است. پس از آن ما دوباره فیلمنامه را به تعداد زیادی برای سازمان سینمایی ارسال کردیم تا دیگر نتوانند بگویند فیلمنامه گم شده است. البته بعد از آن نه اعلام می کردند که فیلمنامه رد شده و نه اعلام می کردند که پروانه ساخت این پروژه صادر شده است.

معلم با بیان این مطلب که هیچ گاه ندیده ام در دولتی مانند دولت قبل مسئولیت دستگاه های دولتی تا به این اندازه مخدوش باشد، ادامه داد: اواخر سال گذشته به ما اعلام کردند که پروانه ساخت این فیلم سینمایی صادر شده است، اما رسما اعلام نشده و باید صورت جلسه شود تا اینکه در روز 26 اسفند ماه 92 بعد از گذشت بیش از 2 سال موافقت اصولی برای ساخت این فیلم سینمایی صادر شد.

وی در پاسخ به این پرسش که دریافت موافقت اصولی باعث نمی شود که در آینده و در هنگام ساخت فیلم مشکلاتی برای آن ایجاد شود؟ بیان کرد: زمانی که برای یک فیلم سینمایی پروانه ساخت صادر می شود، فیلم مورد نظر باید در زمان تعیین‌شده ساخته شود، اما برای پروژه های زمان‌بر مانند «کوروش کبیر» که زمان آغاز تولید آن مشخص نیست موافقت اصولی صادر می شود تا فیلم مورد نظر در شرایط مناسب تولید شود.

تهیه‌کننده فیلم «آل» ادامه داد: پروژه «کورش کبیر» یک پروژه بین المللی است که امیدوارم بتوانیم آن را در ابعاد مگا مارکت تولید کنیم، فیلمی که بتوان آن را همزمان در 5 هزار سالن سینما در سراسر دنیا اکران کرد و به همین دلیل باید از امکانات مناسبی در سطح بین المللی استفاده کنیم.

معلم با اشاره به اینکه مسعود جعفری جوزانی طی سفری که به آمریکا داشته است مذاکراتی را با چند شرکت آمریکایی برای تولید جلوه‌های ویژه پروژه «کوروش کبیر» داشته است، بیان کرد: از جمله این گروه ها می توان به گروه سازنده جلوه های ویژه پروژه سینمایی «پیروزی اسکندر» اشاره کرد. هرچند ما می خواهیم این فیلم سینمایی را در ابعاد بین المللی بسازیم، اما بی شک هزینه ساخت «کوروش کبیر» تنها یک سوم هزینه ساخت فیلم های سینمایی در هالیوود خواهد بود چراکه به دنبال استفاده از عوامل ایرانی برای این فیلم سینمایی هستیم.

وی در پاسخ به این پرسش که پیش از این اعلام کرده بودند برای ساخت این فیلم سینمایی و تامین بودجه از حمایت های مردمی استفاده خواهند کرد نتیجه آن چه شد؟ توضیح داد: یکی از دلایل مشورت ما با کارشناسان بانکی و اقتصادی این بود که چطور می توانیم با ساز و کار قانونی یک صندوق حمایتی تشکیل دهیم تا ایرانیان داخل و خارج از کشور بتوانند در ساخت چنین پروژه ای ما را همراهی کنند. البته تا امروز بسیاری از ایرانیان خارج از کشور اعلام حمایت داشته اند.

این منتقد سینمایی بیان کرد: در داخل کشور نیز مردم برای مشارکت در ساخت این فیلم اعلام آمادگی کرده اند، به عنوان مثال یک متخصص خط میخی از بندرعباس با ما تماس گرفته و اعلام کرده است بدون دریافت دستمزد برای تولید این فیلم سینمایی همکاری خواهد کرد و یا فردی دیگر که مجموعه‌دار آثار تاریخی است، طی تماسی پیشنهاد داده که به نفع پروژه «کوروش کبیر» برخی از اقلام مجموعه خود را به فروش رساند. حتی برخی از افراد تماس گرفته و گفته اند که ما شباهت زیادی به هخامنشیان داریم و می توانیم در این فیلم بازی کنیم. خوشبختانه این برای اولین بار است که برای ساخت یک پروژه تاریخی- سینمایی با این عظمت مردم ایران به این شکل آماده همکاری هستند.

معلم در پایان گفت: من و مسعود جعفری جوزانی 6 ماه وقت گذاشته ایم تا مطالعاتی درباره ساماندهی نحوه تولید این فیلم سینمایی داشته باشیم.