به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایلنا؛ بهروز رضوینژاد دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی رادیو در مراسم افتتاحیه سیزدهمین این جشنواره با اشاره به دستاوردهای جشنواره سیزدهم گفت: فعال سازی سایت جشنواره، تدوین و اعلان فراخوان، نیازسنجی و تعیین سرفصلهای آموزشی، تشکیل کارگاههای آموزشی، تشکیل ستاد خبری، تدوین مقررات هیأت داوران، تشکیل هیأت داوران، داروی آثار مرحله مقدماتی و نهایی، انجام امور بین المللی و تشریفات، انتخاب آثار، تأسیس نمایشگاه دستاوردهای ده ساله حوزه معاونت صدا از مهمترین فعالیتهای این رویداد بزرگ رسانهای است.
وی در ادامه افزود: با توجه به اهداف جشنواره، رویکرد جشنواره دریافت آثار کیفی بوده است. به همین منظور از هر ایستگاه رادیویی از شش ساختار اعلام شده در بخش بین الملل سه اثر پذیرفته شده است تا شاهد رقابت کیفی آثار باشیم. در بخش بین الملل نگاه ما به صاحب اثر، تهیه کننده بوده است؛ این در حالی است که در بخش داخلی علاوه بر تهیه کننده به مشاغل و موضوعات برنامه سازان نیز توجه شده است. موضوعاتی نظیر فرهنگ، اقتصاد، خانواده، ارزشهای دفاع مقدس و مواردی از این دست و در بخش مشاغل نیز گویندگی، گزارشگری، صدابرداری و... مورد توجه قرار گرفت.
رضوینژاد در جشنوارههای ۱۲ و ۱۳ با اتخاذ رویکرد آموزشی، تلاش کردیم دستاوردهای جشنواره محدود به انتخاب آثار برتر نشده و ثمره آن به مجموعههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در تهران، شهرستانها و حوزه برون مرزی نیز تسری یابد. به همین منظور کارگاههای آموزشی در این دوره چند روز قبل از جشنواره آغاز و در حین برگزاری جشنواره ادامه دارد و پس از پایان جشنواره نیز برگزار خواهد شد.
دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی برنامههای رادیویی در پایان با اشاره به برگزاری پنجمین اجلاس جهانی صدا خاطرنشان کرد: از امروز با برگزاری نشستهایی با عنوان «بازاندیشی رادیو» فرصتی برای متفکران و برنامه سازان فراهم کرده است. همچنین کتاب خلاصه مقالات جشنواره به دو زبان فارسی و انگلیسی انتشار یافته و در دسترس شرکت کنندگان قرار میگیرد.
سیزدهمین جشنواره بین المللی رادیو و پنجمین اجلاس جهانی صدا با شعار «رادیو، رسانه دیروز، امروز و فردا» از روز گذشته آغاز و تا روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت در محل برگزاری همایشهای بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار میشود.