وی افزود: این در حالی است که زنانی که این رشته ها را انتخاب کردند با ۹۰ درصد نمره پذیرفته می شدند و سهمیه مناطق محروم سایر داوطلبان با ۸۰ درصد نمره. با شکایت مردان متخصصی که در سهمیه مناطق محروم پذیرفته شده بودند به دیوان عدالت اداری، رای شکست و این افراد اکنون دو سال تعهد خدمت می دهند اما برای زنان این اتفاق نیافتاد.
این پزشک متخصص یادآور شد: شکایت خانم های متخصص به جایی نرسیده و با وجود همسر و فرزند همچنان باید ۱۲ سال را تعهد خدمت بدهند و اجازه مطب نداشته و به آنها می گویند با حقوق یک میلیون تومان زندگی را بگذرانید. شکایت ما در دیوان عدالت اداری هم در زمان وزارت دکتر دستجردی شکسته شد و به جایی نرسید.
وی خاطرنشان کرد: این تبعیض در حالی اعمال شده است که ما عنوان کردیم تعهد ما را نیز به مدت دو سال بازگردانند. با وجود اینکه ۶ ماه است با مسئولان وزارت بهداشت نامهنگاری کردهایم اما وزارتخانه پاسخگو نیست و شورای آموزش پزشکی تخصصی نیز به تجمعهای ما پاسخی نمیدهد.
یکی دیگر از معترضان یادآور شد: بر اساس قانون خدمات آموزش پزشکی آمده طول مدت تعهد برابر با طول دوران دستیاری است و طول مدت تعهد برای پزشکانی که پروانه دائمی دارند نصف طول دستیاری میشود. این موارد در ماده ۱۴ این قانون در حوزه خدمات پزشکان و پیراپزشکان آمده است و باید ۲ سال شود نه ۱۲ سال. در حالی که در زمان ثبت نام در آزمون دستیاری بندی اعلام کردند که ما می خواهیم از سهمیه زنان استفاده کنیم و با توجه به محدودیت پذیرش ما مجبور به این کار شدیم.
به گزارش مهر، معترضان از دقایقی پیش به همین منظور در مقابل وزارت بهداشت تجمع کرده اند.