به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از تسنیم؛ جلد این شماره نشریه پنجره تصویری از رهبر انقلاب پس از جراحی اخیر ایشان است و سرویس سیاست داخلی نیز به حواشی این عمل و واکنش های به آن پرداخته است.سرویس سیاست داخلی در کنار این، به موضوعاتی چون اجلاس مدیریت یکپارچه شهری، اختلافات بین جندالشیطان و جیشالظلـم، گزینـههای احتمالی وزارت علوم و نشاندن هواپیمای متجاوز به حریم کشورمان نیز پرداخته است. فاطمه سعیدیان در یادداشتی به تلاشهای مذبوحانه دشمن برای القای بیماری و اخبار ناگوار درباره درگذشت مقام معظم رهبری پرداخته است و پس از آن نیز به اظهارنظرها و واکنش ها به عمل رهبر انقلاب پرداخته شده است.
مسعود رضائی کارشناس ارشد علوم سیاسی و عضو دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در گفت و گویی انتخاب رهبر انقلاب پس از فوت امام خمینی و نیز آرامش ایجاد شده پس از آن را بررسی کرده و تاکید نموده که مسئولان سیاسی ما باید بدانند که هرگاه بین آنها وحدت و اتفاقنظر وجود داشته باشد دشمنان ما از رخنه در انقلاب و از ایجاد آشوب و بلوا در کشور ما ناامید هستند.
در ادامه پرونده سیاست داخلی معصومه آباد عضو شورای شهر تهران در یادداشتی به بررسی چالشهای شورای شهر برای ایجاد مدیریت نوین پرداخته است و مهندس مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز در گفت وگویی ضمن بررسی ضمانت مدیریت اجرایی شوراها به انتخاب خود توسط اعضای شورای شهر اشاره کرده و گفته است تغییر این فضا، مگر اینکه فرصت بهتری برای خدمترسانی ایجاد کند، تفاوتی برایش ندارد.
علی اصغراحمدزاده در مطلبی با عنوان چهارمین سوار بر اورنگ آموزش عالی به بررسی گزینه های مطرح برای وزارت علوم دولت یازدهم پرداخته است و از علی اکبرصالحی،محمد فرهادی، سورنا ستاری، محمدحسین امید،حسن صدوق و علی عباسپور تهرانی به عنوان گزینه های مطرح اسم برده است. در ادامه مسعود پزشکیان و قاسم جعفری نمایندگان مجلس نیز در گفت و گوهایی به این موضوع پرداخته اند.
باشگاه اهل قلم که بخش ثابت این نشریه است یادداشت هایی از احمد رهدار(نقطه ثقل فرهنگ اسلام)، مهدی نصیری(محدثی سادهنگریا عالمی نقاد،نقد یک باور مشهور درباره بحارالانوار)و سید محمد روحانی (انقلابی که یکشبه ره صدساله میبرد) دارد.
بخش ترجمه نیز که همانند باشگاه اهل قلم بخش ثابت این نشریه است با مطالب دعوا بر سر داعش، بشارت تغییرات اسد، هیچ کس در بحرین راضی نیست، موردعجیب فقدان اعتماد، کارت بازی تروریست ها از رسانه های نیوزویک، المانیتور، الاخبار، تایم و البناء منتشر شده است.
بخش اندیشه این شماره نشریه به موضوع فلسفه اسلامی پرداخته است. محمد فنایی در یادداشتی نقش معارف اسلامی در شکل گیری فلسفه را بررسی کرده است و حجتالاسلام والمسلمین سیدسلمان صفوی در گفت وگویی فلسفه اسلامی را پلی برای گفتوگومیان اسلام و غرب دانسته است.
تفاوتهای سنت فلسفه اسلامی معاصر با فلسفه علوم انسانی معاصر غربی، گفتوگو با منوچهر صانعی درهبیدی، سنجش تحلیلیـ زبانی اصطلاح فلسفه اسلامی، بررسی و نقد دیدگاههای افراطی و تفریطی در فلسفه اسلامی، گفتوگو با حجتالاسلام و المسلمین محسن غرویان، هویت فلسفه اسلامی و فیلسوفان مسلمان و تاملاتی درباره سرشت فلسفه اسلامی از جمله یادداشت ها و گفت و گوهایی است که در این پرونده مفصل منتشر شده است.
اما موضوع اصلی پرونده سیاست خارجی مبارزات مردم یمن علیه دولت این کشور است. حمیدرضا کاظمی در یادداشتی به بررسی تحولات و قیام های کشورهای منطقه، پس از انقلاب اسلامی ایران پرداخته است و متحدان مقاومت و متحدان اصلی آمریکا در این تحولات را مشخص کرده است.
حسین رویوران مدیر سابق شبکه العالم در گفت و گویی با این هفته نامه تاکید کرده است که آمریکا در تحولات یمن به مردم این کشور احترام نمی گذارد و تنها راه حل بحران یمن نیز پاسخ دادن به خواستهها و مطالبات مردم این کشور است. دکتر صباح زنگنه، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی و خاورمیانه نیز در گفت و گویی دیگر نقش عربستان در این بحران را مورد بررسی قرار داده است. بررسی تحولات عراق و انتخاب کابینه جدید این کشور نیز بخش دیگری از پرونده سیاست خارجی را تشکیل می دهد.
امید مهدی نژاد نیز در ضمیمه رایگان پنجره گفت و گویی با جواد محمد زمانی شاعر آیینی داشته است.