به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ علی منصوری، مدیرعامل موسسه فرهنگی نشر اندیشه کاظمیون به علتهای انتخاب بازی«پروانه» از سوی گیم کانکشن فرانسه به عنوان یکی از ۵ کاندیدای بهترین بازی سال جهان اشاره و بیان کرد: «گیم کانکشن»، معتبرترین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی بازی در دنیاست که بازیها را در ۱۰ رده و نوع دستهبندی میکند. بازی پروانه، در ردیف بازیهای«ایندی» است. یعنی بازیهایی که به همت شرکتهای خصوصی منطقهای و نه چندان بزرگ تولید شدهاند.
به گفته این تولیدکننده بازیهای رایانهای، «پروانه» با چهار بازی دیگر از چین و ایتالیا و دو بازی از کشور فرانسه رقابت میکند و سرسختترین رقیب برای این بازی ایرانی، یکی از بازیهای فرانسوی است.
او به ملاکهای گیم کانکشن فرانسه اشاره کرد و افزود: در کشورهای غربی، بازی پیش از آنکه بخواهد پیامی را منتقل کند باید سرگرمکننده باشد. از سوی دیگر گرافیک«پروانه»، شبه ایرانی است چون گرافیک و پویانمایی ما راهی طولانی در پیش دارند تا بتوانند با دنیا رقابت کنند. یکی دیگر از نقاط قوت«پروانه» طراحی فضای بازی و توجه به گروه سنی مخاطب است.
به گفته منصوری، بیش از یک سال و نیم، حدود ۳۵ تا ۴۰ نفر مشغول ساخت بازی رایانهای«پروانه» بودهاند. او همچنین معتقد است که بازی موثرترین و عمیقترین نوع رسانهاست و می تواند تأثیر بسیاری روی نوجوانان و بچهها داشته باشد.
مدیرعامل موسسه فرهنگی نشر اندیشه کاظمیون با اشاره به اینکه در درجه نخست کوشیدیم تا«پروانه» جذاب باشد گفت: اول تلاش کردیم تا بچهها را سرگرم کنیم و لذت بازی را به آنها بچشانیم؛ بعد از آن باید بازی را به شیوهای طراحی میکردیم که موجب شکل دادن و ارتقا بخشیدن شخصیت بچهها میشد. رویکرد دیگر ما از طراحی این بازی این بود که میخواستیم با فطرت پاک بچهها ارتباط برقرار کنیم و سعی کردیم فضای سیاه و تیره و تاریک در ساخت این بازی نداشته باشیم و تمام فضاها به نظر، شاد و دوست داشتنی باشند.
بازی«پروانه» علاوه بر کسب جایزه بازی سال از جشنواره بازیهای رایانهای تهران، ۷ غزال زرین بازی سال، بهترین بازی اکشن ماجرایی، بهترین جلوههای صوتی بازی، بهترین طراحی بازی، بهترین موسیقی بازی، بهترین هنر سه بعدی و بهترین دستاورد سینماتیک را دریافت کرد.