به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ غلامرضا ذکیانی با اشاره به اهداف این تعاملات توضیح داد: هدف از برگزاری این تعامل اینست که ضمن برگزاری برنامههای مرسوم خود در قسمتهای مختلفی مانند کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی، نشریات دانشجویی، اردوها و تشکلهای اجتماعی – سیاسی و...، بتوانیم مهارتهای اجتماعی و شغلی دانشجویان خود را ارتقاء ببخشیم.
وی با بیان اینکه دانشجویان علوم انسانی ارتباط مستقیمی با جامعه کاری ندارند، افزود: رشتههای مختلف علوم انسانی در سطوح مختلف در سالهای اخیر تقریبا بدون توجه به نیازهای جامعه افزایش پیدا کرد، بنابراین ناگهان با سیل انبوهی از دانشآموختگان علوم انسانی مواجه شدیم که نه با بازار کار ارتباط مستقیمی دارند و نه مهارتهای عمومی و تخصصی را فرا گرفتهاند.
معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به جلسهای که با حضور اساتید این دانشگاه برگزار شد، گفت: به همین منظور جلسهای با اساتید دانشگاه برگزار کردیم و در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که ابتدا باید مهارتهای عمومی دانشجویان مانند زبان انگلیسی، کامپیوتر، ویراستاری و... را تقویت کنیم. به همین دلیل کلاسهایی تقریبا به صورت رایگان برای ارتقای این مهارتها در دانشکدهها و خوابگاهها برگزار شد که دانشجویان از آن استقبال زیادی کردند.
تعامل اساتید و دانشجویان از طریق پورتال فرهنگی و شبکههای اجتماعی
ذکیانی در ادامه به تعامل دانشگاه با بخش فرهنگی دانشگاههای دیگر اشاره کرد و افزود: در تعاملی که با معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف برقرار کردیم، متوجه شدیم این دانشگاه پورتال فرهنگی راهاندازی کرده است و دانشجویان از طریق این پورتال به صورت دیجیتال با معاونان در تماس هستند. این فعالیت آنها مورد استقبال ما قرار گرفت و ما هم تصمیم به راهاندازی پورتال فرهنگی گرفتیم.
وی همچنین از تعامل با بخش فرهنگی دانشگاه خوارزمی خبر داد و گفت: در تعامل با این دانشگاه متوجه شدیم آنها از قابلیت شبکههای اجتماعی به خوبی استفاده میکنند و بنا به نیاز اساتید، فضایی فراهم شد که در آن اساتید مطالبی غیر از مطالب علمی که معمولا در کلاسها مطرح می شوند را به صورت گفتوگو مطرح کرده و دانشجویان هم در این گفتوگوها شرکت میکنند.
معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: هماکنون 10 گروه در شبکههای اجتماعی به صورت فنی و با نظارت اساتید فعالیت میکنند و بحثهایی در این شبکهها مطرح میشود که در فضای کلاس فرصت مطرح شدن آن نیست.
ارائه رایگان بلیت برنامههای فرهنگی برج میلاد به دانشجویان علامه
ذکیانی در ادامه از تعامل دانشگاه علامه طباطبایی با وزارت علوم، شهرداری، برج میلاد و... خبر داد و گفت: در طی تعاملی که با مسوولان برنامههای برج میلاد داشتیم، قرار شد برج میلاد برای برنامههای فرهنگی مختلفی که مرتبط با دانشجویان ما هستند، تعدادی بلیت رایگان در اختیار دانشگاه قرار دهد تا دانشجویان از این برنامهها استفاده کنند.حتی هزینه ایایب و ذهاب دانشجویان بر عهده دانشگاه است.
وی به تعامل دانشگاه علامه طباطبائی با تالار وحدت اشاره کرد و گفت: همچنین تالار وحدت تعدادی بلیت مجانی برای تئاترهای مختلفی که در این تالار برگزار میشود در اختیار ما گذاشته است تا این بلیتها در اختیار دانشجویان علاقهمند قرار داده شود.البته تعداد این بلیتها محدود است و اولویت با اعضای کانونهای فعال دانشگاه است.
فعالسازی ورزش همگانی در دانشگاه
معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان با بیان اینکه ورزش همگانی دانشجویان در حال فعالسازی است اظهار کرد: هدف از راهاندازی ورزش همگانی پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، مخصوصا دانشجویان ساکن در خوابگاه است. البته ممکن است این اقدام به دلیل پراکنده بودن دانشکدهها و عدم وجود سالنهای تربیت بدنی در برخی از دانشکدهها مانند دانشکده علوم اجتماعی با مشکل مواجه شود. به همین دلیل امکانات ورزشی را در پردیسها، دانشکدههایی که مجهز به سالن تربیتبدنی هستند و خوابگاهها قرار خواهیم داد.