به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ مجتبی صدیقی با اشاره به قانون برنامه پنجم افزود: به دلیل رویکردی که در قانون برنامه پنجم وجود داشت، منابع دولتی مستقیما به خوابگاهسازی اختصاص نمییافت و بیشتر سعی میشد تا با منابع دولتی تسهیلات فراهم شود، بنابراین برای این امر باید از حضور بخش خصوصی و خیرین استفاده شود.
وی ادامه داد: تنها کاری که اختصاص منابع دولتی در این زمینه میتواند انجام دهد، این است که میزان وام و تعداد افراد تحت پوشش برای رهن خانه برای متاهلان با استفاده ازاین منابع افزایش یابد زیرا خوابگاهی که دارای ظرفیت ۲۰۰ نفری برای دانشجویان مجرد است، هنگامی که به متاهلان تعلق میگیرد دارای ۳۰ نفر ظرفیت میشود، به همین دلیل ساخت خوابگاه متاهلان برای دانشگاهها دشوار است و بیشتر سعی میشود با ارائه تسهیلات به دانشجویان متاهل برای رهن خانه کمک شود.
رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در ادامه در مورد ارائه تسهیلات و تجهیزات آموزشی مانند لپ تاپ و... به دانشآموزان اظهار کرد: متاسفانه امسال با امکانات محدودی که صندوق رفاه دانشجویان دارا بود، در این بخش فعالیت چندانی صورت نگرفت.
صدیقی ادامه داد: ما قصد داشتیم علاوه بر اینکه سقف وامهایی که به دانشجویان ارائه میشود افزایش پیدا میکند، پوشش این وامها هم پایین نیاید به همین دلیل فعالیتهای جدیدتری در این زمینه انجام نشد. امیدواریم برای سال ۹۴ به اعتبارات صندوق برای تامین این نوع نیازها توجه بیشتری شود.
وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم پیشبینی منابع برای سال ۹۴ توسط معاونت راهبردی و مجلس به نتیجه برسد و صندوق رفاه سال آینده با توان بهتری اهدافش را دنبال کند.