به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ روز دوشنبه اعلام شده بود که جدیدترین اثر او که «بیگانگی در ذهنم» نام دارد، بعد از وقفهای شش ساله از زمان انتشار آخرین رمانش، به زبان ترکی منتشر خواهد شد.
انتشارات یاپی کردی همچنین ویدیویی را منتشر کرد که در آن خود پاموک داستان کتاب 480 صفحهایاش را تعریف میکند. پاموک گفت: «بیگانگی در ذهنم» یک داستان عاشقانه حماسی و در عین حال مدرن است. مِولوت شخصیت اصلی داستان شش سال است که در ذهنم زندگی میکند. او بین سالهای 1969 تا 2012 در خیابانهای استانبول، بوزا – که یک نوشیدنی محبوب در ترکیه است – میفروشد.
به گفته این رماننویس 62 ساله کتاب جدیدش داستان توسعه شهر، کسانی که تازه وارد آن میشوند و زندگی روزانه استانبول را تعریف میکند. پاموک در مصاحبه خود گفت با فروشندگان خیابانی مصاحبه کرد و داستانهایشان را با توجه به بیگانگیهای موجود در ذهن مولوت بازنویسی کرد.
او اضافه کرد که شخصیت اصلی داستانش هم از جهاتی به او شبیه است و هم از جهاتی کاملا متفاوت و گفت: ما از نظر نحوه و سبک زندگیهایمان به هم شبیه نیستم اما من بسیاری از چیزها را با مولوت شریک هستم که از جمله آنها میتوان به افکار موجود در ذهنمان و قابلیت و علاقه موجود برای دلیلهای فلسفی آوردن برای زندگی در یک خیابان تاریک از طریق توجه به جزییات کوچک اشاره کرد.
کتابهای قبلی پاموک از جمله «نام من سرخ» و «برف» بیشترین کتابهای ترجمهشده و خواندهشده ترکی در تاریخ اين كشور هستند. وقتی پاموک سال 2006 برنده جایزه نوبل ادبیات شد آکادمی سوئدی نوبل گفت: او در جستجوی پیدا کردن روح غمزده شهر خانگیاش سمبلهایی جدید برای برخورد و درآمیختگی فرهنگها پیدا کرده است.