به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ در این مراسم دکتر بهنژاد معاون دانشجویی دانشگاه تهران بیان کرد: ساخت این خوابگاه از سال 84 آغاز شده و اکنون با 50 اتاق، پذیرای 100 دانشجوی تحصیلات تکمیلی دختر دانشگاه تهران است.
وی ادامه داد: تراز این ساختمان همتراز با دانشجویان دانشگاه تهران است و موظفیم تراز سایر خوابگاهها را نیز به اینجا برسانیم و این خوابگاه میتواند الگویی برای بقیه خوابگاهها باشد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به ممنوعیت چند ساله ساخت خوابگاههای دولتی اظهار کرد: خوابگاههای جدید یا باید خودگردان و یا وقفی باشند. بهنژاد ضمن درخواست مشارکت از خیرین برای ساخت خوابگاههای جدید تاکید کرد: در دانشگاه تهران 20 درصد ظرفیت خوابگاهی توسط خیرین ایجاد شده است.
وی با اشاره به مذاکره با بانک ملت برای اجرای طرحهای دانشگاهی، توضیح داد: اگر اوراق وقفی توسط بانک ملت انتشار یابد، مبالغ افراد جمع میشود و کمک می کند تا ما را به طرحهای بزرگ خوابگاهی برساند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران همچنین به متراژ این ساختمان اشاره و تصریح کرد: خوابگاه در زمین 3000 متر و با زیربنای 2900 متر ساخته شده است. همچنین تاکنون 30 الی 40 دانشجو در اینجا ساکن شدهاند و سایر دانشجویان میتوانند تقاضای اسکان در این خوابگاه را بدهند.
بهنژاد ادامه داد: دانشجویان جدید از مهرماه ساکن این خوابگاه نوساز میشوند و اولویت اول با دانشجویان تحصیلات تکمیلی دکتری و سپس دانشجویان ارشد است. وی درباره ساخت هزینه این خوابگاه اظهار کرد: نیت واقفان این بوده که هزینه ساخت اعلام نشود و کل ساختمان توسط مهندس دهش و شرکت ساراول تاسیس شده است.
این مراسم با حضور دکتر کمرهای رییس پردیس دانشکدههای فنی، مهندس دهش خیر سازنده خوابگاه سارا برگزار شد و در پایان نیز، بازدید از خوابگاه توسط حاضران انجام شد.