فرهنگ امروز: رضوی در ابتدای گفت و گوی خود، پایه ریزی طرح اولیه این مستند را مربوط به پاییز امسال دانست و گفت: در ابتدا قرار بود داستان فقط حول محور اسیدپاشی اصفهان باشد، اما بعد جلسات اتاق فکر مستند و همچنین راهنمایی آقای فریدالدین حداد عادل، قرار شد که این مستند روایتی از پرونده اسیدپاشی آمنه بهرامی و عملکرد رسانه ها در آن وقت باشد و در ادامه به پرونده اسیدپاشی اصفهان نیز برسد.
تهیه کننده مستند «چشم در برابر چشم» در ادامه وظیفه گروه های مستندسازی را یادآور شد و گفت: این مستند در سکوت خبری ساخته شد و این امر به این دلیل بود که در مستند «چشم در برابر چشم» به نقش رسانه های داخلی و خارجی که در پرونده اسیدپاشی نقش داشتند، اشاره شده است و اگر این رسانه ها هیاهوی خودشان را آغاز می کردند، ممکن بود کار از روند طبیعی خود خارج شود.
وی افزود: گروه های مستندساز باید با یافتن حقیقت و بازگوکردن آن در آگاه سازی مردم بکوشند.
رضوی در سخنان خود ضمن اشاره به حمایت سفیرفیلم از این اثر اظهار داشت: این مستند با هزینه شخصی و بدون حمایت رسمی ساخته شد که بعد از ساخت آن سفیرفیلم طبق رسالت خود - یعنی حمایت از آثاری که می تواند تأثیرگذاری داشته باشد- از این مستند حمایت کرد و امیدوارم تلاش سازندگان و حامیان این اثر به ثمر بنشیند و شاهد موفقیت این اثر در عرصه های مختلف باشیم.
میرمحمدحسین رضوی در انتها نیز مسئولین را خطاب قرار داد و گفت: ما برای همه مسئولین دعوتنامه فرستاده ایم تا به تماشای این اثر بنشینند و آن را ببینند و حتی حاضریم برای مسئولین این مستند را به شکل اختصاصی اکران کنیم. من امیدوارم اتفاقی که برای مستندهای پیش از این افتاد و آن قضاوت بدون اطلاع و بی پایه بود- برای این مستند نیافتد و مسئولین بعد از مشاهده این اثر در مورد آن اظهار نظر کنند.