به گزارش فرهنگ امروز به نقل از تسنیم؛ عکسی که کیفیت بالا، قاب بندی مناسب و حتی زاویه درستی از منظر عکاسی ندارد اما با این حال مفهومی بسیار عمیق در آن قرار گرفته است، این روزها در میان رسانهها در حال چرخیدن است. گمانهها اطراف آن بالا گرفته و بیانگر حقیقتی دیگر درباره دین اسلام است. نیروهای مردمی شیعه در عراق پس از آزادسازی یکی از مناطقی که در دست تروریستهای داعش بود، کلیسایی را نیز در همان منطقه که توسط تکفیریها آسیب جدی دیده بود دوباره ترمیم و بازسازی کردند.
آنها پس از آزادسازی این کلیسا مجددا اقدام به مرمت آن کرده و صلیب بزرگی را بر بالای آن نصب کردند تا نشان دهند مسلمانان واقعی بدون نگاه به قومیت، دین و مذهب به دنبال کمکرسانی به تمامی مظلومان و افراد بیدفاع و ستمدیده است. اسلام در تعامل سازنده با سایر ادیان قرار دارد. این حرکت را چند نیروی مردمی، برگرفته از آنچه فطرتشان به آنها آموخته و به درو از هر گونه شائبه سیاسی و جناحی انجام دادند. رزمندگان شیعه برای دفاع از همه مردم عراق میجنگند.
این نیروهای مردمی بر خلاف تمامی تبلیغاتی که میشود به دنبال فرقهگرایی و قومیتگرایی نیستند. آنها همانهایی هستند که زندگی روزمره خود را رها کردهاند و به یاری افراد بیدفاع شتافتهاند. این بخشی از مفاهیمی است که در این تصویر ساده یافت میشود.
برای این مسلمانان نه ایزدی نه مسیحی و نه یهودی بودن، اهمیت ندارد. آنها به مسلمان و غیرمسلمان یاری میرسانند و بر خلاف غربیها که به گفته خود بزرگترین ائتلاف تاریخ را پس از جنگ جهانی دوم برای مبارزه علیه داعش تشکیل دادهاند و البته کاری جز تجهیز نظامی آنها -چندی پیش انتشار چند فیلم از انتقال تجهیزات نظامی توسط هواپیماهای آمریکایی به گروهک داعش جنجال رسانهای بزرگی علیه این اتحاد به راه انداخت- را هم از پیش نبردهاند. مشغول آزاد سازی مناطق مختلف تحت اشغال تکفیریها هستند.
این مسلمانان همراه با برادران اهل سنت خود با نهایت احترام به ادیان و مذاهب مختلف در صدد پاکسازی مناطق مختلف از تروریستهای داعش هستند. آنها نه امید به کمکهای غربی دارند و نه از سلاحهای رنگارنگ داعش هراس دارند. نیروهای مردمی عراق حالا و حدود ۱۴۰۰ سال بعد از شهادت امام اول خود نشان میدهند پیرو مکتبی هستند که در آن امام علی(ع) به خاطر تکه جواهری که از پای زن یهودی باز میشود، تمامی قلمرو مسلمانان را به زیر سوال میبرد.
این تصویر و این اقدام برای همیشه در تاریخ ثبت شد.