به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ مجید انصاری با اشاره به شرایط علوم انسانی در کشور گفت: علوم انسانی نسبت به علوم دیگر در غربت قرار دارد و باید توجه بیشتری به علوم انسانی بشود و علوم تجربی و علوم پایه چون علوم ملموس تر و فیزیکالی هستند و در میدان اشتغال و کاربرد های عملی بیشتر به چشم می آیند البته این علوم مهم هستند و نیاز کشور محسوب می شوند.
وی افزود: علوم انسانی به مسائل زیر بنایی ما بر می گردد و بخصوص برای جامعه ما که انقلاب اسلامی در آن رخ داده و در صدد الهام بخشی به دیگر کشور ها است و این الهام بخشی و صدور انقلاب بدون توجه به علوم انسانی اسلامی امکان پذیر نیست و با توجه به آسیب هایی که در حوزه فکری، فرهنگی و غرب زدگی و بی اعتمادی به توانمندی داخلی وجود دارد، لذا گستره علوم انسانی اسلامی بسیار وسیع است و همه ابعاد زندگی انسان را در بر می گیرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: در حوزه علوم انسانی دشواری کار از یک سو و ناشناخته بودن برخی از حوزه ها از سوی دیگر موجب شده علوم انسانی اسلامی آنگونه که باید مورد توجه قرار نگیرد، البته گاهی برخی تنگ نظری ها هم وجود دارد و باید بین استفاده از تجربه جهانی و خود باختگی فرهنگی تفاوت قائل شویم و اینگونه نیست که اگر بخواهیم از داده ها و دستاورد های دیگران استفاده کنیم دچار خودباختگی فرهنگی شده باشیم البته فرهنگ اسلامی و بومی بسیار مهم است.
انصاری در پاسخ به این سوال که دولت برنامه ای برای اشتغال فارغ التحصیلان علوم انسانی دارد یا خیر؟ گفت: در این خصوص نباید نگاه ما به اشتغال زایی دولت باشد و یکی از مهمترین مشکلات ما دولت سالاری در امور مختلف است و باید امور را به مردم واگذار کند و بیشتر سیاست گذار و حامی مردم باشد.
وی افزود: ما در حوزه سیاست گذاری مشکل زیادی نداریم و خود اساتید و دانشگاهیان باید راهکارهای عملی را جستجو کنند و اگر طرحی برای این منظور باشد دولت از آن حمایت می کند.