به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ محمد تقی روغنیها در ادامه همین مطلب عنوان کرد: به نظرم آنچه که در مجلس شورای اسلامی رخ داد، خیلی رسانهای به آن معنا نبود؛ چراکه پیش از این هم مجلس شورای اسلامی خواستار محدودیت برخی رسانهها بود. در دوره آقای جنتی وزارت ارشاد در طول ماههای اخیر هیچ نشریهای را توقیف نکرده است، به جز روزنامه «بهار» که آن هم بر اساس حکم قضایی بود و ربطی به وزارت ارشاد نداشت؛ بنابراین فکر نمیکنم به خاطر یک تذکر وزارت ارشاد بخواهد در این زمینه سختگیری کند.
او همچنین مطرح کرد: خط مشی وزارت ارشاد این است که رسانهها بتوانند در فضای مناسب کارشان را انجام بدهند. رسانههای مختلف بعضا به مقامات ارشد دولت و حتی به شخص رئیس جمهور هم توهین میکنند، بنابراین مباحث این چنینی که مطرح میشوند خیلی جنبه واقعی رسانهای ندارند.
وی در ادامه صحبتهایش به برخورد با رسانههای متخلف متنسب با تخلف و پرهیز از توقیف رسانهها اشاره و تاکید کرد: قاعدتا برای برخورد با رسانههای متخلف راههای مختلفی وجود دارد و به نظرم توقیف نقطه آخر و نهایی میتواند باشد. تذکر، اخطار، برخورد قانونی در دادگاه و تنبیه مدیر مسوولان راههای پیشبینی شده برخورد با رسانههای متخلف است که میتوان به جای توقیف از این راهها استفاده کرد.
مدیر مسوول روزنامه «ایران» در پایان گفت: توقیف نشریات و سایتهای خبری مشکلات زیادی را ایجاد میکند و فضای کشور تحت تاثیر نقاط منفی قرار میگیرد. توقیف در هر شرایطی میتواند اتفاق نیفتد و به جای توقیف از اهرمهای دیگری استفاده کرد.