به گزارش فرهنگ امروز به نقل از شبستان؛ به نقل از حوزه هنری ، محمدتقی صداقتی، مجسمه ساز گفت: نكته ای كه وجود دارد این است كه در كنار برگزاری این نمایشگاه، باید فرصتی برای دیده شدن این آثار فراهم شود. اگر قرار باشد تنها نمایشگاه برگزار شده و تعداد محدودی از افراد از این آثار بازدید كنند نمی توانیم به اهدافمان دست پیدا كنیم.
وی گفت: هنرجویان هنرستان و دانشگاه ها و مراكز آموزشی دیگر، با آگاهی از برگزاری این قبیل نمایشگاه ها می توانند به صورت شخصی یا گروهی و حتی به عنوان یك كلاس درس از چنین فضاهایی استفاده كنند و درباره هر اثر، تكنیك و معنای آن گفت و گو و بحث و بررسی كنند.
صداقتی با اشاره به جایگاه شناخته شده حوزه هنری گفت: حوزه هنری می تواند با كمی تلاش بیشتر مسئولان گالری ها، باز كردن فضا و دعوت از هنرمندانی كه كمتر با این نهاد ارتباط دارند، تعاملات بین المللی و دعوت از هنرمندان سایر كشورها برای برگزاری نمایشگاه، جایگاه بهتری در بین گالری های كشورمان برای خودش ایجاد كند.
این هنرمند ادامه داد: این نهاد ظرفیت و امكانات تبدیل شدن به یكی از پایگاه های مهم تولید هنر باكیفیت و عرضه آن را دارد و باید دقت شود كه با توجه به اتفاقات روز، واكنش نشان دادن های به موقع به مسائل گوناگون و پذیرش سلیقه مختلف هنرمندان، با مردم ارتباط بیشتری گرفته و بر آن ها تاثیر بگذارد.
وی تاكید كرد: بازدید مسئولان شهری و فرهنگی از چنین نمایشگاه هایی نیز می تواند تاثیر بسیار خوبی بر بهتر شدن ارتباط بین هنرمندان و مسئولان داشته باشد و درنهایت این مردم هستند كه از این ارتباط دوسویه منتفع خواهند شد و شهری آرام و زیبا خواهند داشت.
گفتنی است، نمایشگاه مجسمه و آثار حجمی هنرمندان مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری با نمایش ۴۰ اثر از نادر قشقایی، ملك دادیار گروسیان، محمدابراهیم ابراهیمی، طاهر شیخ الحكمایی، عفت صلواتی، عبدالحمید قدیریان، علی اصغر یوزباشی و قدرت الله معماریان عصر یكشنبه ۴ مرداد با حضور هنرمندان افتتاح شد و تا ۱۴ مردادماه برپا خواهد بود. علاقهمندان میتوانند در روزهای یاد شده از ساعت ۹ تا ۱۹ به گالری ابوالفضل عالی واقع در خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ مراجعه كرده و از تماشای این آثار بهره ببرند.