به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایرنا، مجید هادی روز یکشنبه در نشست 'صبح ناشر ' در مرکز رسانه ای شیرازه افزود: در گذشته ناشری که سه هزار تیراژ کتاب منتشر می کرد، این امید را داشت که یکهزار و ۵۰۰ نسخه از آن را وزارت ارشاد ، نهاد کتابخانه های عمومی و مساجد خریداری می کنند، ولی هم اکنون این طور نیست و می گویند بودجه نداریم .
وی اظهار داشت : این مسئله باعث شده ناشران دچار فشار اقتصادی شوند و برخی از آنها روی به انجام فعالیت های دیگر بیاورند.
هادی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه کتاب استانی، کسب و کار کتابفروشی ها را راکد می کند، ادامه داد: ناشرانی که در این نمایشگاه ها شرکت می کنند، نقدینگی آنها پایین است.
وی اضافه کرد: ۳۰ ناشر را سراغ دارم که برای تامین نقدینگی ناچارند در نمایشگاه های کتاب شرکت کنند، این نمایشگاه ها مقطعی بوده است.در حالی که کتابفروشی ها دائمی هستند، باید تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شود و هر ناشر فضایی را که در اختیار دارد، به کتابفروشی تبدیل کند.
هادی در ادامه به فعالیت انتشارات پیام عدالت اشاره کرد و گفت: بیشترین فعالیت این انتشارات، در حوزه کتاب های دینی است و عناوینی مانند قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، دیوان حافظ، بوستان، گلستان و غیره تولید می شود.
این ناشر افزود: حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد کتاب های ما، به چاپ کتاب های نفیس اختصاص دارد و این کتابها سود چندانی ندارند، ولی تولید محتوای ارزشی از اولویت های کاری انتشارات پیام عدالت است .