به گزارش فرهنگ امروز به نقل از هنرآنلاین؛ هوشنگ ظریف پیشکسوت عرصه تار و عضو هیئت داوران درباره ارزیابیاش از نهمین جشنواره موسیقی جوان به هنرآنلاین گفت: زمان اجرای دلم برای بچهها میسوخت و واقعا از اجراهایشان لذت بردم. تک تک این بچهها در رده سنی خود فوقالعاده بودند و من با دیدن اجراهای بچهها در جشنواره دلم قرص شد که آینده تار بیپایان است. دست، مضراب و حتی بداههنوازیها فوقالعاده بود.
ظریف ادامه داد: اما یک نکته را نباید فراموش کرد که باید این ساز را در کنار کارشان پی بگیرند و آنرا به عنوان شغل اصلیشان انتخاب نکنند. بچهها باید اول تحصیلاتشان را در مقاطع بالا پی گرفته و در کنار آن تار را هم بصورت حرفهای دنبال کنند.
این عضو هیئت داوران در مقایسه بچههای قدیم و امروز گفت: آن زمان هرکسی هرکاری زد صاحب نام شد و آنهایی که یاد دارم مانند حسین علیزاده که من شخصا خودم تار را به دستانش دادم امروز در دنیا صاجب سبک و نام هستند. من سالها در هنرستان ساز میزدم و بخاطر علاقهام کارهای وزیری را زیاد مینواختم، در همان زمانها در یاد دارم که یک بار یک توریست فرانسوی به ایران آمد و وقتی ساز زدن من را شنید شگفت زده شد. مدتی از آن تاریخ گذشت و ما برای سفری عازم فرانسه شدیم. وقتی مشغول گردش در خیابان شانزلیزه با یکی از دوستانم بودیم متوجه شدم عکس جوانی من روی ویترین یکی از مغازههاست، بلافاصله آن سی دی را تهیه کردم و متوجه شدیم همان کاری که زدم را ضبط کرده و در این شهر منتشر کرده است.
وی همچنین افزود: خدا رحمت کند استاد منصوری را که میگفت: آن زمان وقتی از درب اتاقی رد شدم متوجه صدای ساز وزیری شدم و بسیار متعجب شدم. وزیری اینجا چه میکند! در آن اتاق را باز کرده و دیدم تو ظریف مشغول نواختن ساز هستی...! اینها نشان دهده علاقه ما به این ساز است. امیدوارم بچهها هم به همین انداره به سازشان علاقه داشته و به آن اهمیت بدهند.