به گزارش فرهنگ امروز به نقل از روزنامه شرق؛ مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانهای، نسبت به تهدیدات امنیتی استفاده کودکان از تلفنهای همراه هشدار داد و نکاتی را برای مقابله والدین با این تهدیدات اعلام کرد. برایناساس، مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانهای (ماهر) از والدین خواست تا هر زمان که فرزندانشان برای استفاده از تلفن هوشمند آماده بودند، به آنها درباره ایمنی و مسئولیتپذیری آموزشهای لازم را ارائه دهند. تلفن همراه و شرکتهای تلفن سیار
(wireless company) معمولا امکاناتی را درباره تنظیمات حریم خصوصی و کنترلهای ایمنی کودک ارائه میدهند. اکثر شرکتها به والدین امکان خاموشکردن قابلیتهایی مانند دسترسی وب، ارسال پیام کوتاه یا دانلودکردن را میدهند. برخی تلفنهای همراه سلولی، خاص کودکان ساخته شدهاند. این تلفنها برای استفاده ساده طراحی شده و دارای قابلیتهایی مانند دسترسی محدود به اینترنت، مدیریت دقیقه (minute management)، حفظ حریم خصوصی شمارهها و دکمههای تماس اضطراری هستند. کلمه عبور، کد عددی یا اثر انگشت میتواند منجر به دسترسینداشتن مزاحمان به تلفن شود. این کار نهتنها میتواند از «تماس تصادفی (pocket dialing)» جلوگیری کند، بلکه میتواند به حفظ اطلاعات و عکسها در برابر دسترسی افراد غیرمجاز کمک کند.
مراقبت هنگام به اشتراکگذاری
به اشتراکگذاری و اجتماعیبودن، میتواند فرصتها و چالشهایی را ایجاد کند. این ابزارها میتواند باعث ایجاد خلاقیت و سرگرمی کودک شود اما از طرفی دیگر میتواند منجر به بروز مشکلاتی درباره اعتبار و ایمنی اشخاص شود. بیشتر تلفنهای همراه قابلیت عکسگرفتن و تصویربرداری را دارند و به اشتراکگذاری و گرفتن تصاویر را در هر لحظه آسان میکنند. فرزندانتان را تشویق کنید که درباره حفظ حریم خصوصی خود و دیگران قبل از
به اشتراکگذاری تصاویر و فیلمها از طریق تلفن همراه فکر کنند. قبل از ارسال تصاویر یا فیلمها، از کسی که در تصویر یا فیلم است اجازه بگیرند. اینکه از ابتدا به اندازه کافی هوشمند باشیم که چه تصویر یا فیلمی به اشتراک گذاشته شود نسبت به اینکه بعدا بخواهیم خسارت را کنترل کنیم، سادهتر است.
مقابله با تهدیدات امنیتی موبایل
مرکز ماهر از خانوادهها خواست صورتحساب تلفن همراه خود را بررسی کرده و ببینند آیا هزینههای غیرمجازی در صورتحساب خود مشاهده میکنند یا خیر. همچنین به فرزندان خود بگویند پیامهایی را که اطلاعات شخصی را درخواست میکند، حذف کنند، حتی اگر وعده هدیه رایگان را میدهد. باید توجه داشت شرکتهای قانونی اطلاعاتی مانند شماره حسابها یا کلمات عبور را از طریق ایمیل یا متن درخواست نمیکنند؛ براین اساس، به لینکهایی که در پیامک میآید، پاسخ ندهید و روی آنها نیز کلیک نکنید؛ لینکها میتوانند بدافزاری را نصب کنند و شما را به سمت سایتهای کلاهبرداری ببرند که اطلاعات شما را به سرقت ببرند.