به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایرنا؛ حجت الله ایوبی در آیین افتتاحیه سینما فلسطین همدان افزود: این فیلم ها به عنوان کالاهای فرهنگی در سینماها برای مخاطبان نمایش داده می شود.
وی با بیان این که سینماها از مهمترین اماکن فرهنگی کشور هستند که جمع خانواده ها را در زیر یک سقف برای دیدن شاهکارهای سینما دعوت می کنند، تاکید کرد: مدیران باید ذهن خود را نسبت به برخورد با هنرمندان و سینماگران و اهالی فرهنگ بازسازی کنند.
معاون وزیر ارشاد با تاکید بر این که نیازمند بازسازی مدیریتی برای اداره سالنها هستیم ادامه داد: این امر باعث میشود مردم خوراک فرهنگی خود را در این اماکن تامین کنند.
وی عنوان کرد: استان همدان با وجود مشاهیر و ادبای فراوان به مهد تاریخ و تمدن ایران زمین شهرت دارد و شناسنامه تمدن ایرانیان و نماد فرهنگ اسلامی ـ ایرانی است.
وی با اشاره به اهمیت جشنواره بین المللی فیلم های نوجوانان ادامه داد: برگزاری نخستین المپیاد فیلمسازی در این جشنواره را نیز باید به فال نیک گرفت، این رویداد بزرگ سهم این جشنواره است که سال های بعد به درختی تنومند و پربار تبدیل خواهد شد.
ایوبی با اشاره به افتتاح سینما فلسطین همدان گفت: تا زمانی که استانداران، فرهنگ و هنر را در اولویت کاری خود قرار ندهند از ما کاری برنمی آید، و به طور حتم با نگاه فرهنگی استانداران، از این نوسازی ها و بازسازی ها در سطح کشور بسیار اتفاق می افتد.
وی در ادامه از خبرنگاران به عنوان پیام رسانان فرهنگ و هنر یاد کرد و افزود: اهالی رسانه استان همدان احداث سینماهای بیشتر را در استان مطالبه کنند تا چراغ سینما را روشن نگاه دارند.
معاون وزیر ارشاد با بیان اینکه برای جشنواره ها ارزش بسیاری قائل هستیم، تاکید کرد: نتیجه برگزاری این رویدادهای فرهنگی، حضور ستاره های فرهنگ و هنر در همدان بوده که بسیار برای استان تاثیرگذار خواهد بود.
وی بیان کرد: شرط اول برای ماندگاری این جشنواره در همدان خواست مردم است.
رییس سازمان سینمایی کشور ضمن اشاره به تمدن غنی ایران اسلامی افزود: کشور ایران از ۱۲ قرن پیش تجربه حکومت شایسته را داشت به طوری که چهره ای شاخص از خود به جهان عرضه کرد اما برخی از کشورها مانند عربستان نتوانسته اند چهره متمدنانه ای را به دنیا نشان دهند.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم نوجوان از چهارم مهر در استان همدان آغاز شد و تا هشتم ادامه دارد.