به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ دکتر سیدحمید جمالالدینی در گفتوگو یی،با بیان اینکه دانشجویان مراکز علمی کاربردی در واقع در نهادی آموزش میبینند که ارائه دهنده خدمات نیز است،افزود:در مراکز علمی کاربردی هلال احمر،حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت وجود ندارد،و اگر مشکلی هم در آموزش وجود داشته باشد در دوران کارآموزی رفع میشود. اما فرآیند ذکر شده نیازمند وجود یک ناظر است،در واقع باید ناظری وجود داشته باشد که بتواند خروجیها را پایش کند. این نقش و نظارت را معاونت آموزشی در هلال احمر ایفا میکند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه مراکز علمی کاربردی هلال احمر به دلیل دارا بودن نشان هلال احمر، دارای استاندارد مضاعف هستند،توضیح داد: یعنی فعالیت این مراکز علاوه بر انطباق با استانداردهای مراکز علمی کاربردی کشور باید منطبق با فعالیتها و استانداردهای هلال احمر هم باشد که معاونت آموزشی بر این استانداردها نظارت میکند.
دکتر جمالالدینی به این سوال که نظارت بر اساس چه معیارهایی صورت میگیرد،پاسخ داد:فرآیندها و شاخصها باید بر سنجههای حاکم باشد نه سلیقهها. شاخصها باید به سمت و سویی برود که بر اساس توانمند سازی دانشجویان باشد.باید بررسی شود بین کمیت و کیفیت دانشجویان ورودی و خروجی چه تفاوتی ایجاد شده، در واقع تاکید بر توانمند سازی دانشجویان است که در بررسی این در این توانمند سازی شاخص هایی همچون "علم"،"مهارت" و "اخلاق" دانشجویان مد نظر است.