به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایبنا؛ دبیرخانه دهمین دوره جشنواره بین المللی شعر فجر، فراخوان این دوره را اعلام کرد. با اعلام فراخوان، کار بررسی آثار در دهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر رسما آغاز میشود.
بر اساس این گزارش، فهرست کتابهایی که در این دوره مورد داوری قرار خواهند گرفت، روی وبگاه رسمی بنیاد شعر و ادبیات داستانی، مجری دهمین دوره جشنواره، به آدرس www.adabiatirani.com موجود است و پدیدآورندگانی که اثرشان در این فهرست نیست، میتوانند کتاب خود را بر اساس فراخوان جشنواره به دبیرخانه آن ارسال کنند.
فراخوان دهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر (۱۳۹۴)
جشنواره بینالمللی شعر فجر با آرمان بالندگی گونههای شعر امروز از سال ۱۳۸۵ هر ساله میزبان کاروان شعر پارسی بوده است و به یاریخدا دهمین دوره این جشنواره نیز در سال ۱۳۹۴ برگزار خواهد شد.
در این دوره آثاری که در سال ۱۳۹۳ به زبان فارسی و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شدهباشد در گروههای شعر «بزرگسال»، «شعر کودک و نوجوان» و «درباره شعر» مورد ارزیابی قرار میگیرد.
برگزیدگان جشنواره، دهه اول اسفند در آیین اختتامیه معرفی خواهند شد و به این برگزیدگان، علاوه بر جایزه نقدی، لوح یادبود و نشان جشنواره بینالمللی شعر فجر اهدا خواهد شد.
در بخش دیگر این خبر آمده است که کتابهایی که با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران، برای اولین بار در سال ۱۳۹۳ در داخل کشور به چاپ رسیده و در یکی از سه گروه ادبی قرار میگیرند. آثار باید تالیفی و به زبان فارسی باشد. مجموعه شعر باید به صورت مستقل منتشر شده باشد. مجموعههای مشترک و گزیده آثار داوری نمیشوند.
همچنین آثاری که در سالهای قبل با عنوانی دیگر یا توسط ناشری دیگر به چاپ رسیده یا به صورت گزیده آثار قبلی باشد، داوری نمیشود. دبیرخانه تنها در مورد آثاررسیده به دبیرخانه جایزه مسوولیت دارد. شاعران و پژوهشگران برای اطمینان از وجود عنوان اثرشان در فهرست داوری به سایت بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان مراجعه کنند.
مهلت و شیوه ارسال اثر
آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه، تاریخ ۳۰ دی ۹۴ است. شاعران و پژوهشگرانی که عنوان اثرشان را در فهرست کتب نیافتهاند میتوانند یک نسخه از آن را به نشانی تهران، خیابان کریمخانزند، خیابان سنایی، کوچه شهید اعرابی(۵)، پلاک۶، بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، دبیرخانه دهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر مراجعه کنند.
علاقهمندان، ناشران و مؤلفان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایتِ رسمی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان به آدرس http://www.adabiatirani.com مراجعه کنند.