به گزارش فرهنگ امروز به نقل از فارس؛ در آیین رونمایی کتاب «باران عشق» لوریس چکناورایان، محمدسریر و سیروس الوند به سخنرانی میپردازند. این کتاب، ماه حصل تلاش دو سال این نویسنده برای جمع آوری زندگینامه و فعالیتهای هنری استاد چشم آذر و تحلیل جریانات حاشیهای، هنری و موسیقیایی ۵۰ سال اخیر، مصاحبه با هنرمندان سینما و موسیقی نظیر داریوش مهرجویی، فرهادفخرالدینی، احمدپژمان، جهانبخش پازوکی، صادق نوجوکی، محمدحیدری و سعیددبیری با بازنگری و نگاهی نو است.
ساخت آلبوم موسیقی «باران عشق» اثر چشم آذر درسال ۱۳۷۳ پس از دو سال تلاش منتشر شد که با استقبال زیاد مواجه شد. ناصرچشم آذر درسال ۱۳۲۹ درشهراردبیل بدنیا آمد. وی از کودکی موسیقی را نزدپدرش اسماعیل از نوازندگان مشهور آذربایجان فراگرفت و بنا به علاقهای که به موسیقی آذری داشت، ساز آکاردئون را برگزید و با یادگیری تئوریهای مقدماتی موسیقی نزد پدر و مطالعه کتب آموزشی از محضر اساتیدی چون مرتضی حنانه، ملک اصلانیان و روح الله خالقی بهره برد. وی سال ۱۳۵۷ برای ادامه تحصیل در رشته موسیقی به آمریکا رفت و به آهنگسازی و تنظیم موسیقی برای ترانهها مشغول شد و چندآلبوم موسیقی بی کلام چون «شبهای تهران» را نیز تصنیف کرد.
این آهنگساز فعالیت حرفهای خود را در موسیقی پاپ در قالب نوازنده سازهای آکاردئون، پیانو و ارگ در ضبط موسیقی ترانهها آغازکرد. «ای اشک» اولین کار مستقل وی بود و به زودی به عنوان یک تنظیم کننده صاحب سبک موسیقی ترانه شناخته شد. موسیقی فیلمهای (تاراج، اجاره نشینها، هامون، سمندر، محموله، بانو) در سال ۱۳۶۳پس از بازگشت وی به ایران در دوران جنگ از او برجا مانده است. ناصر چشم آذر پیشگام ورود و رواج سازهای الکترونیکی به ایران است و تلفیق درخشان و هنرمندانه این سازها با موسیقی ایرانی از خدمات ارزنده وی به هنر موسیقی است.
کاندید سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن فیلم هامون در هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بلورین دوازدهمین جشنواره فیلم فجر برای موسیقی فیلمهای «بلندیهای صفر» و «چشم شیطان»، کاندید سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن در چهاردهمین جشنواره فیلم فجر برای موسیقی فیلم «خواهران غریب» ، سیمرغ بلورین بیستمین جشنواره فیلم فجر برای موسیقی فیلم «قارچ سمی»، برند بهترین موسیقی فیلم در جشنواره فیلم مالزی برای موسیقی فیلم «خواهران غریب»، کاندید تندیس زرین بهترین موسیقی متن هشتمین دوره جشن خانه سینما برای موسیقی «شمعی درباد» برخی از جوایز این هنرمند است.