به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ علی اصغر رستمی با اشاره به فعالیت های بین المللی دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه از اوایل دهه ۷۰ فعالیت بین المللی خود را با تاسیس واحدهای خارج از کشور آغاز کرد.
پذیرش دانشجو از ۶۸ کشور در دانشگاه پیام نور
وی ادامه داد: در حال حاضر این دانشگاه در ۶۸ کشور دنیا دانشجو دارد که از جمله می توان به کشورهای آذربایجان، افغانستان، ایتایا، قطر، کویت، عمان، ترکیه، سوئد، اقلیم کردستان و کشورهای دیگر اشاره کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور افزود: اکنون ۲ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پیام نور در نمایندگی و واحدهای خارج از کشور مشغول فعالیت هستند.
پذیرش دانشجو در کشورهای بنگلادش، بلاروس و گرجستان
وی ادامه داد: اخیرا نیز برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا پذیرش دانشجو در کشورهای بنگلادش، بلاروس و گرجستان نیز انجام گیرد.
راه اندازی کارشناسی ارشد ادبیات در دو دانشگاه اقلیم کردستان عراق
رستمی افزود: همچنین برنامه داریم تا در دانشگاه صلاح الدین اربیل و سلیمانیه کردستان عراق دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی پذیرش کنیم.
افزایش شعب دانشگاه پیام نور در افغانستان
رئیس دانشگاه پیام نور افزود: در حال حاضر سه شعبه دانشگاه پیام نور در کابل، هرات و قندهار افغانستان فعال است که قصد داریم شعبه های خود را در این کشور افزایش دهیم.
راه اندازی رشته صلح جهانی در دانشگاه پیام نور
رستمی یادآورشد : با توجه به تنش های منطقه که برای دنیا تهدید محسوب می شود، قصد داریم رشته کارشناسی ارشد صلح جهانی را در دانشگاه پیام نور راه اندازی کنیم.
وی افزود: محتوای رشته مذکور آماده و به وزارت علوم نیز ارایه شده و منتظر مجوز وزارت علوم هستیم تا این رشته را به صورت الکترونیکی راه اندازی کرده و از سرتاسر جهان دانشجو پذیرش کنیم.
افزایش فعالیت شعب برون مرزی دانشگاه
رئیس دانشگاه پیام نور با توجه به کاهش جمعیت دانش آموزی و بالطبع دانشجویی سعی دارد فعالیت و تمرکز بیشتری بر شعبه های برون مرزی این دانشگاه داشته باشد.
افزایش پذیرش دانشجو در واحددهای بین الملل پیام نور
وی در ادامه به واحدهای بین الملل این دانشگاه در قشم، کیش، اروند و آذربایجان اشاره کرد و افزود: برنامه دانشگاه در واحدهای بین الملل افزایش دانشجو است برهمین اساس برنامه ما پذیرش دانشجو از کشورهای همجوار است که دراین رابطه تفاهم نامه ای نیز با مناطق آزاد امضاء کرده ایم.