میزی که جوزف هلر، نویسندهی آمریکایی، روی آن مینوشت
به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایبنا؛ ارزش این میزها معمولا وقتی مشخص میشوند که آنها را به حراجیهای معروفی مثل ساتبی یا کریستی میبرند و آنجا چکششان میزنند.
روزنامهی دیولت در گزارشی به ارزشهای مالی میز کاری چند نویسندهی عمدتاً آمریکایی و انگلیسی پرداخته که در دو دههی اخیر در حراجیها فروخته شدهاند.
چارلز دیکنز، نویسندهی بریتانیایی، که در اواسط قرن نوزدهم زندگی میکرد میز کوچک قهوهای رنگی داشت که رمان معروف «آرزوهای بزرگ» را روی آن نوشته بود.
این میز را که بین نسلهای مختلف خانوادهی دیکنز دست به دست شده بود یک خریدار خصوصی در سال 2008 میلادی به قیمت 850 هزار دلار در حراجی کریستی لندن خرید.
سال 2015 میلادی این میز دوباره برای فروش عرضه شد. اما این بار چیزی علنی نبود.
موزهی چارلز دیکنز توانسته بود بودجهای معادل یک میلیون و 200 هزار دلار از بنیاد ملی میراث معنوی بگیرد و این میز را به عنوان میراثی ملی به داراییهای خود اضافه کند.
شارلوت برونته سال 1855 درگذشت و مهمترین رمانش «جین ایر» است که یکی از شاهکارهای ادبیات انگلیسیزبان به شمار میرود و به دهها زبان ترجمه شده است.
میز کاری شارلوت برونته نیز رنگ قهوهای سوخته داشت و سال 2009 وقتی در حراجی ساتبی لندن برای فروش عرضه شده بود حدود دو قرن قدمت داشت.
میزی را که احتمال میدادند رمان «جین ایر» روی آن نوشته شده باشد در تملک مجموعهداری به نام ویلیام لو بود و او ادعا میکرد از بیوهمردِ شارلوت برونته به نسلهای بعد دست به دست شده و به او رسیده است.
این میزی که ساختهی دست بشر قرن نوزدهم بود در حراجی ساتبی به قیمت 32 هزار و 400 دلار فروخته شد و به خانهی برونته منتقل شد.
هرمان ملویل یک میز مسافرتی جمع و جور قهوهای رنگ داشت که سال 2011 در نیویورک به قیمت 34 هزار و 160 دلار فروخته شد.
یکی از میزهایی که آگاتا کریستی برای نوشتن از آن استفاده میکرد حدود سه دهه بعد از مرگش در لندن به فروش گذاشته شد. قیمتی که بابت آن پرداختند 3 هزار و 650 دلار بود.
میز کاری جوزف هلر، نویسندهی رمان «تبصرهی 22»، سال 2011 برای فروش عرضه شد و توانست خریداری پیدا کند که بابتش 1500 دلار پول بدهد.
میز هلر یک چراغ مطالعه هم داشت و نسبت به میزهای نویسندگان قرن نوزدهمی و اوایل قرن بیستمی تا حدودی بزرگتر هم بود.