به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ به نقل از روابط عمومی این برنامه، پس از بازگشایی مراسم توسط استرکیش لاروش - رئیس منطقهای سازمان یونسکو در ایران - از حافظ ناظری - آهنگساز - خواسته شد تا بهعنوان یکی از موفقترین جوانان ایرانی در عرصههای بینالمللی، دقایقی درباره نقش و اهمیت قشر جوان در جامعه سخن بگوید.
ناظری نیز گفت: ایجاد صلح در جهان، تنها با نبودن جنگ و کشتار تأمین نخواهد شد. صلح حقیقی از درون هر فرد سرچشمه میگیرد و آدمی با شناخت هرچه بیشتر زوایای روحی و نیروهای درونی خود میتواند به تعادل و تجلی گوهر وجودیاش که چیزی بهجز عشق، آرامش و صلح نیست، دست پیدا کند. فقط هنگامی که انسان صلح را در درون خود میپروراند، میتواند آن را ابتدا در خانواده، سپس در جامعه، کشورش و در نهایت، در جهان تجلی بخشد.
خالق آلبوم «ناگفته» در ادامه، درباره نقش آموزش در آینده جوانان، اظهار کرد: امروزه بیش از نیمی از جمعیت جهان را جوانان تشکیل میدهند. کشورها و دولتهایی که عمده سرمایهگذاریشان را بر تقویت ذهن، نیروی فکری و روحی و سلامت جسمی و بخصوص روانی جوانان سرزمینشان گذاشتهاند، توانستهاند در عرصههای بینالمللی از دیگر کشورها پیشی بگیرند.
او بیان کرد: وجود یک جوان، سرشار از نیرو، انرژی، قدرت، امید و شور جوانی است؛ اما این نیرو اگر بهدلیل نبود مدیریت و کنترل، در مسیری درست هدایت نشود، میتواند همچون شمشیری دو لبه در تعیین سرنوشت یک جامعه عمل کند.
ناظری با درخواست رسیدگی و برنامهریزی بیشتر مسئولان برای تامین آینده جوانان با استعداد کشور اضافه کرد: جوان نیازمند امکاناتی مانند آموزش و تربیت در راستای رشد عقلی و جهتگیری صحیح فکری است. متأسفانه در ایران، با وجود نبوغ سرشاری که در جوانان جامعه وجود دارد، هنوز نتوانستهایم به یک برنامه مدون برای هدایت و حمایت از آینده قشر جوان جامعه دست پیدا کنیم.