به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایبنا؛ بررسیها نشان میدهد مردم جهان در سالهای اخیر غرق در دستگاههای دیجیتال هستند و اهمیت زیادی به داستانها و اتفاقات روایتشده در شبکه جهانی اینترنت میدهند. سؤال اینجاست حالا که داستان دوست داریم چرا خود را غرق در روایتی عمیقتر و فاخرتر نکنیم! ویراستاران سایت آمازون فهرستی شامل ۲۰ کتاب از بهترین آثار ۹ ماهه اول سال را برای اطلاع خوانندگان تهیه کرده است. در این نوشته نگاهی به ۷ کتاب اول این فهرست خواهیم انداخت.
«وزارتخانه اوج شادی» نوشته «آرونداتی روی»
داستان کتاب جدید«روی» درباره تغییرات سیاسی، مذهبی، و فرهنگی هندوستان است. «روی» بیست سال پیش برای کتاب «خدای چیزهای کوچک» برنده جایزه «منبوکر» شد و برای کتاب جدیدش به فهرست اولیه این جایزه در سال ۲۰۱۷ نیز راه یافت. داستان کنایی، جذاب، و گاهی خشونتبار نویسنده هندی جهانیان را با شرایط این کشور و داستان زندگی مردم عادی آشنا میکند.
«قاتلین اردیبهشتی: قتلهای اوسیج و تولد افبیآی» نوشته «دیوید گرَن»
این کتاب داستان قبیلهای به نام «اوسیج» را روایت میکند که در دهه ۱۹۷۰ میلادی برای نگهداری زمینهای خود در اوکلاهاما توافق کردند. همین موضوع سبب کسب ثروت بسیار این قبیله شد. کمی بعدتر، مجموعهای از فجایع از جمله مسمومیت، انفجار، و تیراندازی موجب از بین رفتن آنان شد. داستان «گرَن» مردی را به نام «جی. ادگار هوور» نشان میدهد که در حال تحقیق درباره این اتفاق است.
«Beartown» نوشته «فردریک بکمن»
علاقهمندان به کتاب در سراسر دنیا «فردریک بکمن» را با داستان «مردی به نام «اُوه» میشناسند. نویسنده سوئدی بار دیگر خوانندگان خود را شگفتزده کرد. همه فکر میکنند «بیرتاون» برای همیشه پایین رسیده است اما خودشان فکر میکنند آینده خوبی در انتظارشان است. کتاب، داستان امیدهای جامعه کوچکی است که موجب میشود مردم به هم نزدیک شوند. «بکمن» در این داستان در جنگلی کوچک تمام دنیا را به خواننده نشان میدهد.
«خروجی غربی» نوشته «محسن حمید»
داستان دو عاشق به نامهای «نادیا» و «سعید» که خانواده خود را رها میکنند و از شهر خود در پاکستان میگریزند. تلاش این دو برای ایجاد جایگاهی جدید در دنیا و یافتن خانواده و دوستانی جدید بخش اصلی داستان را تشکیل میدهد. «خروجی غربی» یا «از غرب خارج شوید» به فهرست نهایی نامزدهای جایزه «منبوکر» نیز راه یافته است.
«بابا کشیش» نوشته «پاتریشیا لاکوود»
فقر و بیماری سبب میشود نویسنده و همسرش به خانه پدریاش نقل مکان کنند و با پدرِ کشیش خود که حالا همسر دیگری دارد زندگی کنند. داستان صحنههای بسیار جذاب و خندهداری خلق کرده است که خواننده را سرگرم میکند.
«مجبور نیستی بگویی دوستم داری» نوشته «شرمن الکسی»
خاطرات زندگی یک مادر و پسر که از طریق نامههایشان برای خواننده برملا میشود.
«لینکلن بین مرگ و تولد دوباره» نوشته «جورج ساندرز»
این کتاب اولین داستان بلند نویسنده آمریکایی است که بیشتر برای نگارش داستان کوتاه و مقاله معروف است. قصه در سال ۱۸۶۲ رخ میدهد و «آبراهام لینکلن» را نشان میدهد که فرزندش را بر اثر بیماری حصبه از دست میدهد. کتاب یکی از نامزدهای نهایی جایزه «منبوکر» ۲۰۱۷ نیز است.