به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ محسن نفر در نشست روسای دانشکده های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حدود ۳۰ سال است که این دانشگاه در رشته پزشکی به جذب دانشجو پرداخته و متخصصان بسیاری را تربیت کرده است. اما متاسفانه دانشگاه از وجود این فارغ التحصیلان محروم است وباید از این ظرفیت استفاده شود.
وی به کمبود عرصه بالینی در حوزه پزشکی اشاره کرد و افزود: مسئولان حوزه پزشکی با مدیریت هزینه ها و بهره گیری از خیران استانها نسبت به احداث بیمارستان در جوار واحد خود باید اقدام کنند، در غیر اینصورت شاهد تحول مثبتی در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نخواهیم بود.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پس از ارتقا عرصه بالینی متولیان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی باید نسبت به ایجاد و توسعه رشته های دستیاری تخصصی، توجه بیشتری داشته باشند.
نفر خاطرنشان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته بسیاری از واحدها ظرفیت لازم برای ایجاد رشته های دستیاری تخصصی را دارند که با تلاش بیشتر و جمع آوری مستندات در خصوص ظرفیت های واحد مجوزهای لازم را اخذ کنند.
وی با اشاره به بحث تغییرات در نظام آموزش پزشکی و organ base شدن دوره علوم پایه در دانشگاه آزاد گفت: اگرچه هر تغییری در ابتدای امر با مقاومتهای روبرو است، اما این تغییر لازمه پویایی این حوزه بشمار می رود.
معاون پزشکی دانشگاه آزاد عنوان کرد: ایجاد دبیرخانه در بخشهای پزشک عمومی، دندانپزشکی، داروسازی، علوم پایه و تخصصی رشته های پزشکی همانند وزارت بهداشت در دستور کار قرار گرفته و اعضای این دبیرخانه ها از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است.
وی اظهار داشت: رسالت اصلی این دبیرخانه ها بررسی اولویت های درسی رشته های مختلف، ارزیابی، بازرسی و نظارت بر فعالیت واحدهای مجری رشته پزشکی است.