به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایبنا؛ احمد طالبینژاد درباره تازهترین اثر خود، «میخواهم فیلمنامه بنویسم» گفت: این کتاب حاصل بیست سال تدریس فیلمنامهنویسی من در دانشگاه و آموزشگاههای خصوصی است. این کتاب برخلاف آنچه روی جلد کتاب آمده، یک روش عملی برای فیلمنامهنویسی است نه علمی. که البته میتواند یک شوخی باشد و از آنجایی که فیلمنامهنویسی یک هنر است، هیچ روش علمی برای نوشتن فیلمنامه وجود ندارد.
طالبینژاد درباره هدف و انگیزه خود از نوشتن این کتاب توضیح داد: کتابهای زیادی در زمینه فیلمنامهنویسی چه به صورت تالیف چه ترجمه، منتشر شده است اما همیشه سوالی که برای خوانندگان و علاقهمندان این حوزه بعد از خواندن این کتابها مطرح میشد، این بود که حالا باید چه کنیم و چگونه شروع به نوشتن کنیم؟ در این کتاب یک سوژه مطرح کردهام و قدم به قدم تا تبدیل آن به فیلمنامه پیش رفتهام. در انتها هم این فیلمنامه را آوردهام و همچنین خودم هم آن را نقد کردهام.
این مدرس و منتقد سینما درباره این سوژه عنوان کرد: سوژه مورد بحث در این کتاب، رابطه پدر و پسر است. نکتهای که فکر میکنم به جذابتر شدن این اثر کمک کرده، آوردن نمایشنامهای است که پسر خودم، ارژنگ طالبینژاد در این باره یعنی رابطه پدر و پسر نوشته و در انتهای این کتاب آورده شده است. درواقع خواننده در انتهای کتاب با نگاه دیگری از جنس تئاتر هم به این سوژه روبهرو میشود.
گفتنی است کتاب «میخواهم فیلمنامه بنویسم» نوشته احمد طالبینژاد به تازگی در گروه مطالعات سینمایی نشر چشمه منتشر شده است.