به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ حسین حسینی، رئیس دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی و معاون آموزشی دانشگاه تهران که هم اکنون در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: این دانشگاه از دانشگاههایی است که از گذشته دور به حوزه آموزش الکترونیکی ورود پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه از سال ۱۳۸۳ آغاز به کار کرده است، خاطر نشان کرد: مجوز این موسسه از مراجع گرفته شده که در تمام رشته های خودش آموزش الکترونیکی داشته باشد.
رئیس دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی با اشاره به این رشته ها گفت: حدود ۷۰ رشته برنامه آموزش الکترنیکی در این دانشگاه وجود دارد که تا کنون ۱۲ هزار دانش آموخته در حوزه آموزش الکترونیکی داریم؛ دانشگاه می تواند در همه رشته ها آموزش الکترونیکی داشته باشد.
حسینی گفت: همچنین در حال حاضر نزدیک به ۲ هزار نفر در حوزه آموزش الکترونیک مشغول به تحصیل هستند.
معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان اینکه آموزش الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد صورت می گیرد، خاطر نشان کرد: مدرک این آموزش های الکترونیکی تفاوتی با مدرک معمولی ندارد. در مدرک این دانشجویان عبارت مجازی بر اساس نظام نامه آموزش الکترونیکی وزارت علوم درج می شود.
به گفته حسینی، اعتقاد داریم در شیوه ارتقا آموزش الکترونیکی زیرساختهای لازم فراهم نشده زیرا باید آموزش الکترونیکی هم همسطح آموزش های معمولی برگزار شود.
دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ۱۳ و ۱۴ اسفند ماه در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در حال برگزاری است.