به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ مجتبی شریعتی نیاسر درباره اینکه چه تعداد از موسسات آموزش عالی نیازمند ادغام با دانشگاه های دیگر هستند، گفت: این موضوع در حال بررسی بوده و بعد از جمع بندی نهایی اعلام می شود.
وی ادامه داد: ولی در مجموع می توان گفت، حدود ۵۰ درصد مراکز آموزش عالی دولتی زیر خط استاندارد قرار داشته و نیازمند کمک هستند.
معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: ساماندهی آموزش عالی مختص این مراکز است که تا بتوانند رشد کنند و شیوه رشد آنها متفاوت است که شامل ادغام، تجمیع و حتی تغییر ماموریت می شود.
شریعتی نیاسر، «ساماندهی» را یکی از برنامه های ویژه وزارت علوم در سطح کشور عنوان کرد و افزود: ساماندهی در سه وجه، ساماندهی موسسات غیر دولتی در قالب ادغام، تجمیع و تغییر مأموریت، ساماندهی رشته ها در سه گروه کم متقاضی، پر متقاضی و همتراز با تأکید بر اولویت دانشگاه های دولتی و ساماندهی محتوایی در زمینه های مختلف و از جمله بازنگری در دادن مجوزه دوره های تحصیلات تکمیلی و افزودن شاخص های جدید در این زمینه انجام خواهد گرفت.
به گزارش مهر، طرح ساماندهی موسسات آموزش عالی، در راستای اجرایی شدن ماده ۳ طرح آمایش آموزش عالی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین در راستای مفاد قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران است که برنامه اجرایی آن در دست بررسی بوده و پس از طی مراحل قانونی و تصویب اجرا می شود.
طرح ساماندهی با اولویت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی که سر بار دولت هستند با قوت و با هدف نهائی ارتقا وضعیت مؤسسات، پیاده سازی و اجرا خواهد شد.