به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ مسعود برومند در گفتگویی یکی از اهداف مهم وزارت علوم را هدایت اعتبارات پژوهشی دستگاه ها و شرکت ها به سوی رساله های تحصیلات تکمیلی عنوان کرد و گفت: هدف این است که هزینه های پژوهش در دانشگاه و هزینه زندگی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از محل اعتبارات پژوهشی کارفرمایان طرح ها تامین شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم در ادامه به راه اندازی سامانه اجرایی تقاضا و عرضه فناوری و پژوهش (ساتع) در آینده ای نزدیک اشاره کرد و گفت: در دل این سامانه طرحی تحت عنوان (ستاپ) طرح ساز و کار تامین اعتبار پژوهشی تعریف شده که ۴ حوزه فنی و مهندسی، علوم انسانی و هنر، علوم پایه و کشاورزی و دامپروری را شامل می شود.
این مقام مسئول وزارت علوم ضمن بیان این مطلب که اعتبار مالی این پژوهشها از طریق مشارکت وزارت علوم و دستگاههای دولتی و شرکتهای غیر دولتی تامین خواهد شد، ادامه داد: رساله های دکتری، پروژه های پسا دکتری، پایان نامه های کارشناسی ارشد، طرح های تحقیقاتی بنیادی برجسته و همچنین برنامه های تحقیقاتی با اهداف خاصی مورد حمایت ستاپ قرار خواهند گرفت.
برومند در ادامه تاکید کرد که طرح های مورد حمایت «ستاپ» دارای مشتری و کارفرمای مشخص هستند و تمام یا بخش قابل توجهی از اعتبار طرح از جانب آن ها تامین می شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم همچنین ویژگی های شاخص طرح های مورد حمایت ستاپ را تشریح کرد و افزود: این طرح ها در وهله اول باید یک تقاضای مشخص را پاسخ دهند و در پی پاسخگویی به موضوع اعلام شده باشند؛ از سوی دیگر نیز توانمندی هیات علمی و همچنین گروه همکار برای اجرای طرح باید احراز شود.
وی ضمن تاکید بر اینکه متقاضی طرح پژوهشی باید عضو گروه، هسته یا آزمایشگاه پژوهشی و تحقیقاتی نیز باشد، خاطرنشان کرد: محتوای پیشنهادی از سوی هیات علمی باید از نظر علمی و پژوهشی مورد تایید کارفرما قرار گیرد.
برومند در پایان اعلام کرد که در آغاز طرح ستاپ، هر عضو هیات علمی در هر زمان یک گرنت دریافت خواهد کرد.