به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ دانشگاه شهید بهشتی پس از اعتراض دانشجویان نسبت به اخذ وجه اضافی بابت دروس مردودی، حذف اضطراری و ... تاکید کرد که براساس تبصره ۱ ماده ۷ آئین نامه آموزشی مقطع کارشناسی پیوسته ورودی ۱۳۹۷ به بعد، دانشجویان مشمول آموزش رایگان در صورت حذف اضطراری، غیبت غیرموجه در کلاس و یا امتحان درس و عدم کسب نمره قبولی در هر درس برای انتخاب مجدد همان درس، موظف به پرداخت هزینه مربوط طبق مصوبه هیأت امناء دانشگاه هستند.
از سوی دیگر دانشگاه به دلیل تاخیر در اعلام بدهی دانشجویان بابت این هزینه ها، اعلام کرده است: «با توجه به اعلام با تأخیر بدهی به برخی از دانشجویان، هماهنگی لازم با امور مالی دانشگاه به عمل آمده است تا این دسته دانشجویان در ثبتنام نیمسال دوم ۹۹-۹۸ با مشکلی مواجه نشوند.»
همچنین در جلسه ای که با رئیس دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، مقرر شده است که برای دروس حذف شده در ترم یک سال ۹۷، ترم ۲ سال ۹۷ و ترم یک سال ۹۸ به عنوان حذف مجاز تلقی شده و هزینه ای به آن تعلق نگیرد. همچنین هزینه دروس مردودی در نیمسال های یاد شده در بند ۱ تا زمان فارغ التحصیلی قابل پرداخت است.
تفاوت مصوبه وزارت علوم با دانشگاه شهید بهشتی
به گزارش مهر، در دو روز گذشته برخی دانشجویان شهید بهشتی در اعتراض به مصوبه مذکور ابتدا در پردیس شهید عباسپور و روز بعد در پردیس مرکزی دانشگاه دست به تجمع زدند. دانشجویان بر این باور هستند که نباید از دانشجویان روزانه پول دریافت کرد.
براساس آیین نامه آموزشی دانشجویان ورودی ۹۳ به بعد (مصوبه ۱۶ اسفندماه ۹۳ وزارت علوم) دانشجویان مشمول آموزش رایگان موظفند بابت حذف اضطراری دروس و مردودی و انتخاب مجدد آن در صورتی که سنوات مجاز تحصیلی دانشجو تمام شده باشد، پول بپردازند؛ این در حالی است که براساس آیین نامه آموزشی دانشجویان ورودی ۹۷ به بعد (مصوبه ۳۰ مرداد ۹۷ دانشگاه شهید بهشتی)، دانشجویان نه تنها باید بابت حذف اضطراری و دروس مردودی پول بپردازند، بلکه بابت غیبت غیرموجه در کلاس نیز موظف به پرداخت هزینه طبق مصوبه هیات امنای دانشگاه هستند. در این مصوبه اشاره ای به تمام شدن یا نشدن سنوات تحصیلی نشده و دانشجویان حتی در زمان مجاز تحصیلی محبور به پرداخت این هزینه هستند.
برآورد می شود هزینه پرداختی برای هر واحد اخذ شده چیزی حدود ۱۳۰ هزار تومان است که برای یک درس سه واحدی معادل ۳۹۰ هزار تومان می شود.