به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از مهر، نهله غروی نائینی در این باره، گفت: بازنگري دروس كارشناسي ارشد مطالعات زنان و خانواده در این کارگروه صورت گرفته است گرچه طی این دو سال کارگروه اقداماتی انجام داده اما از نظر من اشکالاتی به عملکرد آن وارد است. این رشته پیش از این صرفاً رشته زنان بود اما بعداً به رشته زنان و مطالعات خانواده تغییر کرد تا بحث خانواده نیز در آن لحاظ شود.
وی ادامه داد: البته در ذیل رشته در برنامه ریزی قبلی، خانواده کاملاً لحاظ شده بود چرا که یکی از گرایش های این رشته زن و خانواده است، منتهی در گرایش "حقوق زن در اسلام" اگر می خواستیم بگوییم حقوق خانواده در اسلام واقعیت این بود که واحدهای درسی آن در یک دوره تحصیلی نمی گنجید چون خانواده شامل مادر، پدر، پسر و دختر می شد، بنابراین حقوق زن در اسلام تغییر نکرده اما عنوان کلی رشته به مطالعات زنان و خانواده تغییر یافت. البته همین تغییر عنوان هم گاهی توسط کارشناسان گروه در نوشته ها و گفته هایشان جا افتاده است به هر صورت این یک ایده اصلاحیه بود که انجام شد.
به گفته این عضو کارگروه مطالعات زنان و خانواده، این کارگروه بیش از کارگروه های دیگر جلساتش تشکیل شده چون تقریباً هر یک هفته در میان یعنی ماهی دو بار و گاهی نیز بیشتر ما در این جلسات شرکت می کردیم. در اکثر مواقع، کارشناسان یک درس جدید را پیشنهاد می دادند و این درس پیشنهادی قسمتی از یک درسی بود که در حال اجرا بود و قسمتی هم از یک درس دیگر. مثلاً یکی دیگر از دروسی که تغییر جا پیدا کرده درسی تحت عنوان بهداشت زن بود. سلامت و بهداشت زن اولین چیزی است که ما باید روی آن بحث کنیم تا به مسئله جنسیت و جامعه شناسی زن برسیم.
نظر شما