-
۱۳۹۶-۰۱-۱۰ ۱۳:۲۴
بنبستی در آفریقا
پیمان فیوضات
من درد دارم؛ پس زندهام...و اضافهکاری هم میگیرم.
-
۱۳۹۶-۰۱-۰۷ ۱۷:۱۱
ذهن فریبکار شما
استیون نوولا
این کتاب را توصیه می کنم به چند میلیون دانشجویی که در آینده قرار است برای فرزندان ما فکر کنند و تصمیم بگیرند. افرادی که وقتی فکر می کنند تن بعضی می لرزد.
-
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۲۳:۰۲
عشق در روزگار وبا
گابریل گارسیا مارکز
کتاب «عشق در روزگار وبا» ، نوشته گابریل گارسیا مارکز و ترجمه کاوه میرعباسی، توسط نشر کتابسرای نیک به ویترین کتابفروشیها آمد.
-
۱۳۹۶-۰۱-۰۴ ۲۲:۰۰
دوران همدلی
فرانس دوال
همراهی با دیگران، هماهنگ کردن فعالیتها، و رسیدگی به نیازمندان در انحصار بشر نیست. همدلی انسانی از پشتوانة تاریخ تکامل درازی برخوردار است
-
۱۳۹۶-۰۱-۰۲ ۲۲:۲۶
سیاست و فرهنگ زامبی
هنری ژیرو
-
۱۳۹۵-۱۲-۱۹ ۲۲:۰۸
نیچه جوان (برآمدن نابغه)
کارل پلیچ
زمانی که نیچه پسربچهای بیش نبود گوته به قهرمان ملی آلمان بدل شده بود. در سال ۱۸۵۰ مفهوم نبوغ تنها یک قرن قدمت داشت، اما در بین افراد فرهیخته قهرمانان خلاقی چون گوته و شیلر، در مقام چهرههایی مورد احترام، جای بلندمرتبگان و پادشاهان را گرفته بودند.
-
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۵:۳۳
درآمدی بر نظریهسازی و نظریهآزمایی در جامعهشناسی
ژانت. اس. چافتز
در این کتاب، واژۀ «نظریه» تا اندازۀ زیادی بهمعنای مورد نظر «مرتن» به کار خواهد رفت. رهیافتها و ملاحظاتی که مورد بحث قرار میگیرند، بر نیاز به ارتباط و پیوند مداوم میان نظریه و تحقیق و پیوند میان تبیین انتزاعی با واقعیت عینی، تأکید دارند.
-
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۱۲:۲۶
راهنمای شوپنهاور
کریستوفر جانوی
مطالعة این کتاب میتواند خواننده را یاری رساند تا بر کلیت منظومة فکری شوپنهاور اشراف یابد و تعیینکنندهترین وجوه آن را بهتر بشناسد.
-
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۵۱
خون حرف نمیزند
ناظم حکمت
پس از چند دهه انتظارِ دوستداران آثار ناظم حکمت، رمان «خون حرف نمیزند» با ترجمهی ارسلان فصیحی به ویترین کتابفروشیها راه یافت.
-
۱۳۹۵-۱۲-۱۲ ۱۳:۳۷
میان کلام و فلسفه
حسن انصاری
موضوع مشترک این مقالات بررسیهایی تاریخی است درباره کلام و فلسفه و تاریخ تحولات این دو دانش مهم در تمدن اسلامی
-
۱۳۹۵-۱۲-۱۰ ۲۰:۳۶
بحران تمدنی ایران معاصر
سید محمدحسین متولی امامی
در یک تمدن شکوفا، الگوهای اساسی رفتار و نظامهای اجتماعی، در تناسب با باورهای بنیادین شکل گرفته و تمامی لایههای فرهنگ، با نظمی منطقی به تقویت و بازتولید روح حاکم بر آن جامعه میپردازند.
-
۱۳۹۵-۱۱-۲۷ ۱۹:۰۴
کیسانیه
وداد القاضی
وداد القاضی، نویسنده این کتاب، استاد بازنشستۀ دانشگاه شیکاگو، سرویراستار دایرهالمعارف قرآن و عضو شورای علمی دایرهالمعارف اسلام (ویراست سوم) و دایرهالمعارف اندیشۀ سیاسیاسلامی (دانشگاه پرینستون) است.
-
۱۳۹۵-۱۱-۲۲ ۱۷:۱۶
ازدسترفتنِ کنترل؟ حاکمیت در عصر جهانیشدن
ساسکیا ساسن
در متن حاضر ساسن کوشیده است تا قوامیابی صورتبندی جدید جهانی در دهۀ ۱۹۹۰ را در سه لایۀ درهم تنیدۀ حقوقی، اقتصادی و سیاسی بررسی کند
-
۱۳۹۵-۱۱-۰۳ ۱۱:۴۷
زیباییشناسی در قرن بیستم
پل گایر
کتاب حاضر شرحی است فشرده و موجز بر جریانهای مهم و نحلههای فکری عمده در زیباییشناسی و همچنین ماندگارترین و اثرگذارترین آثاری که در قرن بیستم در این عرصه به رشتة تحریر در آمدهاند
-
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۱۶:۲۵
مکتب در فرآیند نواندیشی
حسنعلی پوروحید
این کتاب مطالعه و تحقیقی است دربارة نواندیشی دکتر محسن کدیور در حوزة شیعهشناسی
-
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۱۶:۲۱
ماراتن مذاکرات هستهای
نادر انتصار، کاوه افراسیابی
در این کار تلاش شده با اشاره به پیشینة برنامة هستهای ایران، تک تک ادوار مذاکراتی در تهران، پاریس، بروکسل، استانبول، آلماتی، بغداد، مسقط، نیویورک، ژنو، لوزان و وین به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد
-
۱۳۹۵-۱۰-۲۲ ۱۲:۵۲
جهان لغزنده است
آنتونی گیدنز
آیا جهانی شدن در خدمت دغدغههای آمریکا و دیگر ملتهای ثروتمند است؟
-
۱۳۹۵-۱۰-۲۱ ۱۱:۳۳
انجیلهای گنوسی
الین پیگلز
نویسندة این کتاب با بررسی متون نجع حمادی گمانهزنیهایی در مورد موضعگیری سیاسی و آرای فقهی گنوسیان دارد؛ او پس از طرح این آرا، مثل هانس یوناس و ادوارد کنتزه، بر این باور است که این آیین ریشههای شرقی دارد و «مسیح زنده»ای که در این متون میبینیم بیشباهت به «بودای زنده» نیست.
-
۱۳۹۵-۱۰-۱۸ ۱۲:۳۱
میان کلام و فلسفه
حسن انصاری
موضوع مشترک این مقالات بررسیهایی تاریخی است درباره کلام و فلسفه و تاریخ تحولات این دو دانش مهم در تمدن اسلامی
-
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۷:۱۳
آتش و خاکستر
مایکل ایگناتیف
همة مهارتهای انسانی در سیاست نیرنگبازی است اما نیرنگبازی باید به آسانی و با مهارت پنهان شود. این متانت تصنعی میتواند از گذر تجربه حاصل شود اما قابل آموزش نیست.
-
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۱:۰۵
کندی
یوحنا قمیر
یوحنا قمیر، اندیشمند مسیحی و لبنانی، نوزده رساله از رسائل کندی را در این کتاب ذکر کرده و زندگی و آراء او را شرح داده است.
-
۱۳۹۵-۱۰-۱۰ ۱۷:۳۱
مدخل های دانشنامه استنفورد(۴۳-۵۹)
برای کسی که میخواهد اولینبار با مسئله یا مبحثی در فلسفه آشنا شود یا شناخت بهتری از آن حاصل کند، یکی از گزینههای مناسب این است که کار را با خواندن مدخل یا مدخلهای مربوط به آن در دانشنامه فلسفه استنفورد آغاز کند
-
۱۳۹۵-۱۰-۰۷ ۱۸:۳۷
کاوشهایی در مبانی نظری حکومت دینی
محسن اراکی
برپایی حکومت عدل الهی، یک وظیفة عقلی است که مردم در برابر آن مسئولند و به همین دلیل، بر ارادة مردم استوار است.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۹ ۱۵:۲۲
آگاهی
دیوید پاپینو و هوارد سلینا
کتاب مصور آگاهی، از مجموعهی قدم اول، با زبانی بسیار ساده به طرح مباحث عمیق و پیچیده در خصوص آگاهی میپردازد و میتواند مقدمهی خوبی برای شروع مطالعه در این حوزه باشد.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۸ ۱۵:۴۲
امیرکبیر و ناصرالدین شاه
سید علی آلداود
امیرکبیر در مدت سه سال و اندی که تصدی مقام صدارت را داشت خدمات فراوانی به کشور کرد و راه توسعه و گسترش علوم و صنایع جدید را در ایران گشود. او را باید در حقیقت بنیانگذار ایران نو به شمار آورد.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۶ ۰۸:۵۸
سیاست عشق میان هنر و فلسفه
مهدی رفیع
این کتاب با قرار دادن دلوز-گتاری در زمینهای ایرانی از تفکر، در پرتو خوانش الییز از آنها، آغاز و با شعر به منزلة افق درون ماندگار «فلسفة پس از دلوز و گتاری» پایان مییابد.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۴ ۱۳:۲۲
دولتها و سلسلههای حاکم بر قلمرو اسلام
صادق سجادی
فرزندان کسانی که مسلمانان عرب آنها را موالی میخواندند، طی قرنهای اول و دوم به سرعت به طبقهای بدل شدند که خصوصیت عمدة آن از دیدگاه اجرایی و دیوانسالاری، سیطره بر دستگاه اداری خلیفگان؛ و از دیدگاه سیاسی، ضدیت با خلافت عربی بود و به کوششهای استقلالطلبانه و تشکیل نخستین دولتهای مستقل و نیمهمستقل در سراسر قلمرو خلافت انجامید.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۱ ۱۷:۲۷
وزارت ترس
گراهام گرین
به تازگی چاپ دوم رمان «وزارت ترس» نوشته گراهام گرین با ترجمه داریوش پرویز، توسط انتشارات علمی و فرهنگی بازنشر و راهی بازار کتاب شده است.
-
۱۳۹۵-۰۹-۱۶ ۱۵:۵۷
حیوان قصهگو
جاناتان گاتشال
این کتاب درباره اعتیاد انسان به قصه و قصهگویی از دیرباز تا امروز است. دربارهی این که چقدر عجیب است یک داستان دزدانه وارد جان ما میشود، ما را میخنداند یا میگریاند.
-
۱۳۹۵-۰۹-۱۲ ۰۰:۳۵
اخلاق عقلی و فلسفی (اخلاق ارسطویی)
ماریه سید قریشی
این پژوهش به تبیین مبانی اخلاق ارسطویی خواهد پرداخت. واژة مبنا، به معنای پایه، پینهاد و زیرساخت است. مراد از مبانی اخلاق آن دسته از گزارههایی است که در اخلاق تأثیرگذار است.