نمایش همه
  • 555 ۱۳۹۸-۰۵-۱۶ ۱۶:۲۴

    آیین

    باری استفنسون

    مطالعات آیین در اواخر دهه ۱۹۷۰ و اوایل دهه ۱۹۸۰ به عنوان حوزه ای در خور توجه پدید آمد که بر پژوهش های اولیه رفتارشناسی، انسان شناسی، جامعه شناسی و تاریخ و پدیدارشناسی ادیان استوار بود و از توجه حوزه های میان رشته ای به موضوعاتی همچون برگزاری، تجسم، اقتدار، قدرت و خلاقیت اثر می پذیرفت.

  • زبان تمشک ۱۳۹۸-۰۵-۱۴ ۱۵:۲۴

    زبان تمشک‌های وحشی

    نغمه ثمینی

    نغمه ثمینی در آخرین نمایش‌نامه‌اش «زبان تمشک‌های وحشی» نیز با نگاهی به برج بابل، پیوندی دیگر با اساطیر برقرار کرده است.

  • هستی ۱۳۹۸-۰۵-۰۸ ۱۵:۴۷

    هستی

    رولو می و ...

    نویسندگان این کتاب پایه‌گذاران روان‌درمانی اگزیستانسیال در نیمه‌ی سده‌ی بیستم اروپا هستند که همگی از بزرگان روانکاوی فرویدی و گاه همچون لودویگ بینزوانگر از دوستان نزدیک فروید بوده‌اند

  • دستیار ۱۳۹۸-۰۵-۰۷ ۱۵:۲۲

    دستیار

    روبرت والزر

    دستیار اولین‌بار در سال ١٩٠٨ در عصر زوال و فساد امپراتوری‌های بزرگ و فراهم‌آمدن مقدمات این‌که اروپا دودستی تقدیمِ نازیسم و فاشیسم شود منتشر شد.

  • صلیب ۱۳۹۸-۰۵-۰۶ ۱۲:۳۳

    صلیب بدون عشق

    هاینریش بل

    بل در کتاب «صلیب بدون عشق» از صلیبی که در مقطعی از تاریخ آلمان، برفراز این کشور در حال طلوع بود، با تنفر یاد کرده و آن را دلیل بدبختی و نکبت هموطنانش عنوان کرده است.

  • هستی مندی ۱۳۹۸-۰۴-۲۹ ۱۷:۰۴

    هستی مندی و تاریخ مندی

    منوچهر آشتیانی

    این کتاب جدیدترین اثر مکتوب منوچهر آشتیانی است که در آن به صورت موجز به بررسی دو مسئله از اساسی‌ترین مسائل فلسفی که بشر از ابتدای تاریخ فلسفه تاکنون با آن درگیر بوده است، پرداخته است: «انسان و تاریخیت وجود او». نویسنده به دور از هرگونه اطناب و شرح و حواشی زائد، این دو مسئله اساسی را با فراخوانی تاریخ فلسفه غرب و مقایسه مدام آن با فلسفه شرقی و دینی و نیز فلسفه اسلامی پی گرفته است

  • زخم ۱۳۹۸-۰۴-۲۶ ۱۶:۵۱

    زخم و نوزده داستان دیگر

    کیم مونسو

    ۲۰ داستان این کتاب از ترجمه‌های اسپانیایی و انگلیسیِ ۳ مجموعه داستان مونسو انتخاب و ترجمه‌ شده‌اند تا نمونه‌هایی از تمام دوره‌های متنوع داستان‌نویسی او را از دهه‌ی هفتاد میلادی تاکنون در اختیار خواننده قرار دهند.

  • نشانه ای برای رهایی ۱۳۹۸-۰۴-۲۵ ۱۶:۴۹

    نشانه‌ای برای رهایی

    والتر بنیامین

    «نشانه‌ای برای رهایی» ۶ مقاله در زمینه هنر را با مقدمه‌ای مفصل شامل می‌شود که البته مقدمه مذکور در ویراست تازه کتاب چاپ نشده اما در کتاب «خاطرات ظلمت» که نشر مرکز با ترجمه همین مترجم چاپ کرده، عرضه شده است.

  • تئوری حقوقی ۱۳۹۸-۰۴-۲۵ ۱۶:۲۷

    تاریخ مختصر تئوری حقوقی در غرب

    جان کلی

    کتاب حاضر برای فهم حقوق جدید و کمک نظری به نوسازی حقوق کشور به فارسی برگردانده شده است.

  • سفر قهرمان ۱۳۹۸-۰۴-۲۵ ۱۴:۳۲

    سفر قهرمان

    جوزف کمبل

    همان طور که آلبرت انیشتین به دنبال کشف یک نظریه میدان واحد برای انرژی‌های قلمرو بیرونی بود، جوزف کمبل نیز زندگی خود را صرف تدوین نوعی نظریه میدانی واحد برای انرژی‌های همان قدر حیرت‌انگیز قلمروهای درونی کرد. انرژی‌هایی که صورت تشخص یافته آن‌ها را خدایان می‌نامیم. نوعی نظام انگیزش‌های کهن الگویی وجود دارد که در سراسر تاریخ روح بشر را درنوردیده است. کمبل این نظام را یک آواز عظیم می‌نامد.

  • تکنولوژی ۱۳۹۸-۰۴-۱۸ ۱۷:۳۸

    تکنولوژی، فرانکنشتاین یا پرومته؟

    غلامحسن مقدم حیدری/ علیرضا منجمی

    قصد این کتاب بازگویی یا مرور مکاتب فلسفۀ تکنولوژی معاصر نیست، بلکه تأمل فلسفی در باب تکنولوژی های پیرامونمان در پرتو این مکاتب است. در این مجموعه آنچه از تکنولوژی مراد شده است فراتر از تلقی مرسوم از تکنولوژی به مثابه مصنوع تکنیکی –همچون موبایل، کامپیوتر، ماشین– است.

  • بزقاب ۱۳۹۸-۰۴-۱۸ ۱۷:۳۸

    بزقاب

    مصطفی بیان

    برخی از داستان‌های این مجموعه، برگزیده‌ نهمین دوره مسابقه داستان‌نویسی مجله «اطلاعات هفتگی»، دومین جشنواره ادبی بسیج «قشم» و دومین جایزه ادبی یزد است.

  • هنر زنده ماندن ۱۳۹۸-۰۴-۱۷ ۱۲:۰۹

    هنر زنده ماندن

    آرتور شوپنهاور

    در این کتاب به زبانی دقیق و عینی، و نیروی استدلال کم‌نظیر، و در عین‌حال با بیان روراست و رک و پوست‌کنده، با دیدگاه کامل شوپنهاور در مورد زندگی از تمام جوانب آن روبه‌رو می‌شویم و وحدت موضوعی آن، خواننده و پژوهشگر را از مراجعه به آرای پراکنده وی در این باب، در لابه‌لای انبوه آثارش بی‌نیاز می‌کند.

  • حرف بزن ۱۳۹۸-۰۴-۱۲ ۱۲:۳۸

    حرف بزن، خاطره

    ولادیمیر ناباکوف

    گویا ولادیمیر ناباکوف مقابل چشم ما نشسته و مشغول اعتراف است، اعتراف به زندگی. حرف بزن، خاطره بر دوش کشیدن یک تاریخ شخصی است.

  • بدن ۱۳۹۸-۰۴-۱۱ ۱۶:۱۱

    جنگ ها و بدن ها

    نغمه ثمینی

    این کتاب قصد دارد میان سینمای ژاپن، جنگ جهانی دوم و نشانه تن مثلثی ترسیم کند.

  • سینما ۱۳۹۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۲۵

    تصویر، سینما، اجتماع

    روبرت صافاریان

    این کتاب شامل مجموعه‌ای از یادداشت‌های روبرت صافاریان منتقد صاحب نام کشور است که پیش از این در نشریات مختلف به چاپ رسیده بود.

  • هنر زندگی ۱۳۹۸-۰۴-۰۹ ۱۴:۳۶

    هنر زندگی

    الکساندر نهاماس

    ژانر زندگی بشری آشکال بسیاری دارد و هیچ گونه خاصی از زندگی نیست که بهترین نوع برای همه باشد. فیلسوفانی مثل مونتنی، نیچه و فوکو شیوه ای از زندگی را ترسیم کردند که فقط خود یا شاید معدود کسانی بتوانند به آن عمل کنند. آنها هم ادعا ندارند که این شیوه مناسب همه جهان است.

  • خالی بند ۱۳۹۸-۰۴-۰۹ ۱۴:۳۵

    خالی بند (کمدی در پنج پرده و به نثر)

    اونوره دو بالزاک

    خالی‌بند آخرین نمایشنامه اونوره دو بالزاک است. شخصیت محوری این نمایشنامه مرکاده، سوداگر ماهری است که اخلاق و اصول را برای رسیدن به خواسته‌های خویش زیرپا می گذارد و از سوی طلبکاران متعددش تحت فشار قرار گرفته است.

  • مفید ۱۳۹۸-۰۴-۰۴ ۱۵:۰۴

    شیخ مفید

    تمیمه بیگم دائو

    این کتاب ره‌آورد نگاه تاریخی نگارنده به تشیع دوازده امامی و نقش شیخ مفید در تکوین آن است.

  • فضیلت ۱۳۹۸-۰۳-۲۸ ۱۳:۲۸

    فضیلت

    هتر باتلی

    در این کتاب استدلال می‌شود که دلایل خوبی برای اکتساب فضیلت‌های اخلاقی و فکری داریم.

  • اندیشیدن ۱۳۹۸-۰۳-۲۶ ۱۴:۵۱

    اندیشیدن (گام نخست در تفکر نقادانه)

    نایجل واربرتن

    این کتاب تعدادی از ابزارهای اصلی را که برای روشن اندیشی در هر موضوعی مفیدند، در اختیار خواننده قرار می دهد. فنون و مباحث مطرح شده را در هر حوزه ای که روشن اندیشی مورد نیاز باشد می توان به کار برد: این فنون و مباحث در بیشتر رشته های دانشگاهی و در هر مقطعی از زندگی که افراد برای تأیید نتیجه گیری های خود دلیل و شاهد عرضه می کنند کاربرد دارند.

  • تهران ۱۳۹۸-۰۳-۲۵ ۱۵:۵۷

    تهران ۵۶

    محسن گودرزی- آرش نصر اصفهانی

    این کتاب درواقع گزارشی است که شورای نظارت بر گسترش شهر تهران در سال ۱۳۵۶ در خصوص مشکلات این شهر ارائه داده است و نسبت به توسعه نامتوازن تعمیق نابرابری و کم‌اثری سیاست‌های موجود هشدار می‌دهد

  • ویل دورات ۱۳۹۸-۰۳-۲۵ ۱۵:۵۶

    دعوت به فلسفه

    ویل دورانت

    ویل دورانت در دعوت به فلسفه می‌گوید ماجرای فلسفه مهمتر از دانستن مشتی معما و چیستان ذهنی است. 

  • شیلی ۱۳۹۸-۰۳-۱۳ ۱۲:۲۷

    بازگشت پنهانی به شیلی

    گابریل گارسیا مارکز

    این کتاب از نظر ماهیت و روش آشکارسازی اش ظاهرا، شمه ای است از یک گزارش، اما در واقع چیزی است برتر از آن: بازسازی عاطفی یک ماجرا که تأثیر نهایی آن بدون چون وچرا بسی درونی ترو تکان دهنده تراز قصد اصلی - وکاملا آگاهانه - فیلمساز در ساختن فیلمی بود که خطرهای ناشی از قدرت نظامی را به سخره گرفت. لیتین خود چنین گفت: «این اقدام شاید قهرمانانه ترین کار در زندگی ام نبوده است، اما با ارزش ترین است.» بله هست؛ و به اعتقاد مارکز هم عظمتش نیز در همین نهفته است.

  • ز عدن ۱۳۹۸-۰۳-۰۷ ۱۶:۵۴

    از عدن تا تبعید

    دیوید رال

    این کتاب یقینا دندان قروچه‌ها فراوانی برخواهد انگیخت، به ویژه در محافل دانشگاهی، اما من هم انتظاری جز این ندارم. من چیزهایی را گفته ام که وجدانم گفت بگو، و باید چیزهایی را از بنیادهای سنت گرا بشنوم که وجدانم گفت بشنو. از کجا معلوم؟ شاید روزی حصارهای این بنیادها نیز، مثل حصار آریحا فروریزد، و سرانجام قبول کنند که «یوشع شهری را ویران کرد که واقعا وجود داشت.

  • ریور ۱۳۹۸-۰۳-۰۵ ۱۲:۳۰

    از ریورساید تا دیوانگی

    استیون آدلی گرگس

    از ریورساید تا دیوانگی که در سال ۲۰۱۵ برنده جایزه پولیتزر شد کمدی- درامی شهری است با زبانی زنده که زندگی مردی را در دنیای در حل گسست روایت می کند.

  • حکایت قصر ۱۳۹۸-۰۳-۰۱ ۱۶:۵۰

    حکایت قصر

    محمدجواد مرادی‌نیا

    حکایت قصر یک روایت دراز دامن است از یک بنا؛ قصری که در عصر قاجار تفرجگاهِ شکارِ شاهان بود و در زمان رضاخان زندان مخوف شهر شد.عجیب که تا پایان، نامش قصر ماند.

  • قوها ۱۳۹۸-۰۲-۳۱ ۱۳:۱۲

    قوها انعکاس فیل‌ها

    پیام ناصر

    تعادل، خیال و سقوط سه فصلی است که پیام ناصر در آن داستان خود را بازگو می‌کند. نام داستان برگرفته از تابلو قوها منعکس کننده فیل‌ها اثر سالوادور دالی است.

  • فریدریش ۱۳۹۸-۰۲-۳۰ ۱۴:۰۸

    فریدریش و عصر رمانتیسیسم آلمانی

    لیندا سیگل، ساباین ریوالد و کسپر منراد

    نویسندگان این کتاب تلاش کرده‌اند جایگاه فریدریش را در تاریخ نقاشی بازتعریف کنند. این نقاش بین‌المللی پس از مرگش در سال ۱۸۴۰ تقریبا فراموش شده بود، تا این‌که آلمانی‌ها پس از نمایش اولین آثارش در سال ۱۹۰۶ به اهمیت او واقف شدند.

  • 656 ۱۳۹۸-۰۲-۲۹ ۱۱:۴۸

    کلمات انجمن

    ملا عبدالرسول مدنی کاشانی

    ملا عبدالرسول در طول حیات خود ۱۹ عنوان کتاب نگاشته است که از آن میان سه کتاب رساله انصافیه، تاریخ اشرار کاشان و کلمات انجمن از نظر تاریخی مهم هستند.